Olivia Wilde, cu sânii „în vânt” pe covorul roșu. A atras toate privirile

Toți au amuțit când au văzut-o! Olivia Wilde (39 de ani) a demonstrat că este lipsită total de inhibiții, zilele trecute, când a pășit pe covorul roșu pentru a lua parte la prezentarea de modă Yves Saint Laurent, la Paris.

Olivia Wilde, într-o bluză transparentă care i-a lăsat sânii al vedere, la Săptămâna Modei din Paris
Olivia Wilde, într-o ținută de la Yves Saint Laurent la Săptămâna Modei din Paris (Foto: Profimedia)

Actrița americană, care are o avere de 10 milioane de dolari, a purtat un top maro transparent prin care i s-au văzut sânii, o fustă midi asortată și niște mănuși lungi din piele. În picioare, vedeta de la Hollywood a optat pentru o pereche de pantofi cu bot ascuțit și toc cui. Ținuta, semnată de Yves Saint Laurent, i-a scos în evidență silueta, amintind de faptul că înainte să ajungă actriță, Olivia Wilde a fost, de fapt, fotomodel.

Superba blondă, care e cunoscută mai ales pentru rolul său din „Doctor House”, are doi copii, Otis Alexander (9 ani) și Daisy Josephine (7 ani), din relația cu fostul iubit, Jason Sudeikis.

Cum se menține în formă Olivia Wilde

Olivia Wilde a devenit vegană la o vârstă foarte fragedă. De fapt, ea avea doar 12 ani când a adoptat acest stil de viață. Dar actrița a recunoscut pentru Huffington Post, în urmă cu ceva timp, că a fi vegană „nu este întotdeauna ușor și accesibil” – adăugând că uneori este nevoie de puțin ajutor pentru a menține această dietă.

„Acest stil de viață nu este întotdeauna ușor și accesibil, dar mă face ca persoană să mă simt foarte bine și să arăt mai bine fizic.”, a declarat Olivia Wilde. Din motive de sănătatea, ea alternează între o dietă vegetariană și una vegană. 

Actrița are și o rutină de fitness destul de intensă. Ea face sport în fiecare zi. Atunci când nu filmează și nu are chef să se ducă la sală, ea merge pe jos sau aleargă, pentru a se asigura că rămâne într-o formă fizică optimă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net