Surse din anturajul lui Will Smith anunță: «Amintirile din copilăria traumatizantă a actorului l-au făcut să reacționeze violent»

Ultima actualizare:

La decermarea premiilor Oscar, Will Smith a avut o reacție violentă după ce actorul Chris Rock a făcut o glumă la adresa soției sale, Jada Smith.

Will Smith la Gala Premiilor Oscar
Will Smith la Gala Premiilor Oscar

Gestul acestuia a stârnit un val de reacții, unele ce condamnau comportamentul violent, altele susțineau gestul acestuia, invocând diferite motive.

Zilnic ies la iveală informații noi ce încearcă să facă lumina în acest caz, însă, misterul, mai mult se adâncește.

Actorul și-a cerut scuze public

Citește și Cele mai reușite ținute de la Oscar! Nicole Kidman și Zoe Kravitz au strălucit pe covorul roșu 

Will Smith și-a cerut scuze public pentru gestul său, însă, acest lucru nu este suficient pentru a-și salva cariera. Sancțiunile ce vor urma încă nu s-au decis, dar un lucru este cert, actorul va suporta consecințele.

image

Comportamentul ''inacceptabil și fără scuză'', asa cum chiar actorul a confirmat ca a avut, va atrage după sine, ori retragerea premiului Oscar pe care l-a câștigat pentru cel mai bun actor, ori interzicerea de a mai fi nominalizat în cadrul galei, pentru o perioadă de 3 ani.

Surse din anturajul actorului spun că acesta este profund rușinat de ceea ce a făcut, conform thesun.co.uk

De asemenea, apropiații lui Will Smith îndeamnă curioșii către autobiografia actorului, unde vor afla detaii despre copilăria abuzivă a acestuia. Aceștia susțincă momentul violent de duminică seara a fost declanșat de traumele prin care a trecut în copilărie.

Prietenii lui Will Smith consideră că acesta a sărit să-și apere soția, după ce amintirile în care tatăl o bătea pe mama sa, iar el nu putea face nimic, au ieșit la iveală. Actorul se simțea pe atunci neputincios, iar acum a simțit nevoia să reacționeze.

''Actorul face terapie pentru a-și rezolva problemele din copilărie și își dorește să nu mai aibă astfel de momente lipsite de judecată'', au declarat surse apropiate.

Citește și Ioana Ginghină, într-o rochie de Oscar. Actrița este reinventată și arată spectaculos așa

''Reacția lui Will Smith a fost declanșată de comentariile răutăcioase ale lui Chris asupra soției sale și a fost dus în copilărie, când mama sa era abuzată de tatăl său'', au adăugat acestea.

Actorul se luptă pentru a-și salva cariera

O altă sursă apropiată actorului a dezvaluit că Will Smith este conștient de consecințele ce vor urma și se luptă să-și salveze cariera.

''Este îngrozit de turnura pe care au luat-o evenimentele și are un sentiment de rușine'', declară surse din anturajul actorului.

Conform publicației The Sun, Academia efectuează o analiză internă în urma incidentului și va anunța ce sancțiuni vor urma.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net