Paris Hilton, cină romantică de Ziua Îndrăgostiților. Cum a răsfățat-o soțul

Ultima actualizare:

Diva Paris Hilton (41 de ani) a fost pregătită pentru Ziua Îndrăgostiților! Împreună cu soțul ei, Carter Reum (42 de ani), vedeta s-a bucurat de o cină romantică la celebrul restaurant Craig's în West Hollywood. Și, bineînțeles, diva nu putea să apară în public fără să își asorteze ținuta cu sărbătoarea. Ea a purtat o rochie roșie cu buline în formă de inimi, și, evident, o geantă în formă de inimă, pe care scria „Taken”, relatează DailyMail.

Paris a avut mai multe apariții pe covorul roșu în ultimul timp, ieșind pentru prima dată de când a venit pe lume băiețelul cu soțul Carter prin surogat, pe 24 ianuarie.

Paris Hilton, promovare masivă pentru compania virtuală de jocuri

Și, cu câteva zile în urmă, Paris Hilton a făcut echipă cu compania virtuală de jocuri, Sandbox, pentru a crea „Parisland”, primul reality-show de întâlniri. Putem spune că diva chiar a fost pregătită pentru această zi! Potrivit unei declarații de la Sandbox, „Parisland” este o aventură romantică virtuală, care are loc pe o insulă tropicală, și, ați ghicit, cu Paris Hilton ca și gazdă. Jucătorii vor putea să întâlnească practic alți cinci jucători, și, în cele din urmă, să aleagă un partener începând cu 13 februarie.

De asemenea, după ce jucătorii termină toate misiunile și își finalizează alegerea partenerului, ei sunt invitați să participe la nunta lor cu Hilton însăși ca DJ pentru noaptea lor specială. „Nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a lumina lunile de iarnă, decât o escapadă romantică de Valentine's Day pe insula tropicală Paris Hilton din metavers”, a declarat Sebastien Borget, co-fondator Sandbox.

Paris Hilton, care are o avere de 300 milioane de dolari, a anunțat și ea vestea pe contul ei de Twitter, împreună cu un scurt video și link-ul de înregistrare. Jocurile reality show TV vor dura exact o lună, în perioada 13 februarie - 13 martie. Paris a fost ocupată în ultima vreme atât cu cariera, cât și cu viața personală.

Ea va lansa un memoriu, „Paris The Memoir”, despre viața ei, pe 14 martie. În carte este detaliată povestea ei de viață și experiențele ei cele mai personale și private. „Crescând în lumina reflectoarelor, toată lumea crede că știe totul despre mine, dar adevărul este că există mult mai mult detalii despre călătoria mea personală decât vedeți cu ochii", a împărtășit ea într-o postare pe Instagram, în care a anunțat lansarea cărții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net