Paris Hilton, șefa Crăciunițelor! Diva s-a pozat în lenjerie provocatoare, lângă brad

Numărul de aprecieri strânse pe rețelele sociale o demonstrează: Paris Hilton (41 de ani) este „sefa Crăciunițelor”, în America. Artista a strâns cele mai multe „voturi” în acest sens, având mii de vizualizări și comentarii la fotografiile în care ni se arată îmbrăcată foarte sexy, lângă bradul frumos împodobit de Crăciun.

Diva s-a pozat în lenjerie sexy lângă bradul de Crăciun (foto: Instagram)
Diva s-a pozat în lenjerie sexy lângă bradul de Crăciun (foto: Instagram)

Paris petrece zilele acestea o vacanță pe iaht, alături de soțul ei, Carter Reum (41 de ani), dar nu a uitat nici de fanii ei, pe care i-a încântat cu mai multe fotografii ca acestea, în care este îmbrăcată în lenjerie din dantelă roșie, poartă fes de Moș Crăciun, mănuși și un colier cu diamante.

Citește și: Paris Hilton și-a lansat propria păpușă! Iată cât costă 

Într-o altă fotografie, vedeta a adăugat o haină roșie pufoasă de blană care i-a acoperit doar umerii pentru a-și dezvălui lenjeria intimă dedesubt. Bineînțeles că ținuta sexy nu i-a ținut pe admiratori departe. Aceștia i-au dat multe comentarii în care îi urează Crăciun fericit și multe comentarii ce îi laudă aspectul, cum ar fi: „Regina iconică”, „Arăți atât de frumos”, „Ești superbă”, „Crăciun fericit, eu sigur îl am cu această fotografie”, au fost câteva dintre ele.

S-a distrat pe propria melodie

Dar diva a ținut să publice un videoclip și pe TikTok. În Ajunul Crăciunului, Paris a putut fi văzută într-un jacuzzi pe iaht, în timp ce dansează. Vedeta s-a distat pe melodia ei „Stars Are Blind” într-un costum de baie verde neon, cu detalii decupate pe laterale și în față.

Iată și: Paris Hilton face bani pe cârca românilor! Ce sumă încasează pentru un spectacol la Craiova? 

„Doar Paris putea să-și asculte și să-și cânte propria melodie pe o barcă de Crăciun, acoperită cu luminițe de Crăciun”, a comentat modelul și actrița Ellie Gonsalves. „Arăți incredibil”, a adăugat un altul.

Primul Crăciun de când sunt căsătoriți

Paris, care are o avere de 300 de milioane de dolari, și soțul ei și-au sărbătorit recent prima aniversare de căsătorie și cu această ocazie a anunțat că se pregătește pentru a întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului. „Întotdeauna mi-au plăcut copiii, dar nu am găsit niciodată persoana în care să am încredere. Dar acum că am făcut-o, el va fi cel mai bun tată”, a declarat Paris, conform publicației britanice DailyMail.

Vezi și: Hollywood-ul străluceşte! Celebrităţile de peste Ocean şi-au îmbrăcat casele în haine de sărbătoare 

Poze înainte și după vacanța din „Paradis”

Iar înainte de a pleca în vacanța de lux, cuplul a avut parte de o altă ședință foto, dar împreună. De data aceasta diva și-a luat alături soțul, find primul Crăciun pe care îl petrec împreună de când au legat nodul, și s-au costumat în pijamale cu tematică de sărbători înainte de a face mai multe poze.

Bineînțeles că fotomodelul nu a dezamăgit, publicând câteva și din vacanță. Ea se arată extrem de fericită și împlinită acum cu noul soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net