Paris Hilton, super sexy la festivalul Coachella! A venit îmbrăcată în costum de baie

Paris Hilton (43 de ani) a fost în ultima vreme mamă cu normă întreagă, așa că a lipsit de la evenimentele mondene. Vedeta și soțul ei, Carter Reum (43 de ani) au doi copilași, Phoenix (1 an) și London, care s-a născut în noiembrie 2023 – ambii copii venind pe lume cu ajutorul unor mame surogat.

Paris Hilton, în costum de baie la Coachella 2024
Paris Hilton și-a etalat silueta, la festivalul Coachella (Foto: Profimedia)

Cu toate acestea, în weekend, Paris i-a lăsat pe micuți acasă și s-a distrat la festivalul Coachella, din California. Blondina, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat duminică într-un costum de baie de culoare mov cu animal print, cizme negre de piele și o pălărie asortată de cowboy.

Paris a venit la Coachella alături de mătușa ei, Kyle Richards, și de cântăreața Kesha. Ele au fost prezente la evenimentul Neon Carnival din cadrul festivalului. Cu o zi înainte, Hilton a purtat la spectacol o rochie albă și lungă.

Paris Hilton nu vrea să publice imagini cu fetița ei

După ce fiul lor Phoenix a fost ținta comentariilor răutăcioase pe rețelele sociale, Paris și Carter au decis să o protejeze pe London așa cum pot. „Nu suntem încă pregătiți. Încercăm să o protejăm. Dar vă asigur că este adorabilă și seamănă cu mama ei”, a scris Carter Reum în urmă cu câteva săptămâni, pe Instagram.

Paris Hilton a descris unele dintre comentariile făcute la adresa micuțului Phoenix ca fiind „vicioase” și a mărturisit că a avut inima frântă după ce le-a citit.

„Nu mi-a venit să cred cât de răutăcioși au putut fi în legătură cu un copil mic și nevinovat. Poți spune ce vrei despre mine, dar acesta este îngerașul meu. Și dacă cineva zice vreodată ceva care să-i rănească sentimentele, voi fi mereu acolo pentru a-l proteja.”, a declarat anul trecut Paris Hilton, într-un interviu acordar revistei People.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net