Primele impresii ale lui Boris Becker, după prima noapte în pușcărie

Ultima actualizare:

Fostul campion de tenis, Boris Becker a luat prin surprindere o lume întreagă atunci când a ajuns să fie judecat în Marea Britanie, unde locuiește de ani buni, pentru o serie de inginerii financiare dubioase.

Boris Becker a ajuns vineri, 29 aprilie, în închisoarea londoneză Wandsworth
Boris Becker a ajuns vineri, 29 aprilie, în închisoarea londoneză Wandsworth

A fost găsit vinovat pentru ascunderea unor bunuri în valoare de 2,5 milioane de lire sterline pentru a evita achitarea unor datorii și condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

Citește și: Groaznic! Așa arată pușcăria în care va fi închis Boris Becker

Vineri, 29 aprilie, acesta a petrecut prima noapte în celula insalubră a penitenicarului Wandsworth, o închisoare recunoscută pentru condițiile mizerabile, duritatea și violența deținuților.

Între 1878 și 1961, în penitenciarul Wandsworth au fost executați 135 de condamnați la moarte
Între 1878 și 1961, în penitenciarul Wandsworth au fost executați 135 de condamnați la moarte

Marți, 3 mai, fosta parteneră a legendarului tenismen, modelul olandez Lilly Becker a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Uncensored”(n.r. Necenzurat), găzduită de moderatorul TV Piers Morgan, primele impresii ale lui Becker din noua „casă”.

Citește și: Cum arată acum fiica lui Boris Becker "concepută prin sex oral": Anna seamănă izbitor cu marele campion!

Nu e hotel de cinci stele”, ar fi descris acesta, pe scurt, prima impresie. De altfel, Lilly Becker a precizat că fostului campion „îi e atât de bine cât e posibil în circumstanțele date”.

Fosta sa parteneră a dezvălui că, deși sunt separați de patru ani de zile, ea i-a fost alături și a fost prezentă în sala de judecată atunci când Becker a primit sentința. Lilly s-a declarat „dărâmată” la aflarea veștii.

Îl susține, alături de actuala parteneră

Altfel, a luat imediat legătura cu actuala parteneră a lui Becker, analista politică Lilian de Carvalho, pentru a-și pune amândouă la punct strategia de susținere a bărbatului iubit.

Sunt aici să arăt tuturor faptul că Boris este susținut de două femei puternice, care sunt gata nu să îi ia apărarea, ci să îl protejeze”, i-a declarat Lilly lui Piers Morgan, în emisiunea acestuia, Uncensored.

Situația dramatică aduce aminte de susținerea acordată unui alt om de sport, aflat la ananghie, în România, de această dată, de femeile din viața lui. Este vorba despre Cristi Borcea, atunci când fostul acționar și președinte al clubului Dinamo era la închisoare.

Indiferent de penitenciarul în care s-a aflat, Borcea a fost vizitat de fiecare dintre fostele soții, Mihaela sau Alina și, bineînțeles, de actuala nevastă, Valentina Pelinel.

Fiul lui Boris a aflat târziu despre sentință

Lilly Becker a recunoscut că momentul în care a trebuit să îi dezvăluie fiului ei, de 12 ani, că tatăl lui va ajunge închis în spatele gratiilor a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl facă, mai ales că puștiul nu ar fi cunoscut detaliile și stadiul procesului.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că starea sa mentală este bună și probabil că s-a pregătit pentru acest moment”, a mai spus Lilly Becker în emisiunea lui Piers Morgan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net