Recunoști vedeta? Una dintre cele mai frumoase și iubite actrițe a împlinit vârsta de 54 de ani

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru numeroase roluri memorabile, una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood a împlinit vârsta de 54 de ani. Are o stea pe Hollywood Walk of Fame și a avut o relație de durată cu actorul Brad Pitt. Din păcate, viața sa fascinantă curpinde și un regret major.

Una dintre cele mai frumoase și iubite actrițe a împlinit vârsta de 54 de ani. Foto: colaj/Instagram
Una dintre cele mai frumoase și iubite actrițe a împlinit vârsta de 54 de ani. Foto: colaj/Instagram

Pe 11 februarie 2023, Jennifer Aniston a împlinit vârsta de 54 de ani. Născută în Los Angeles, California, fosta parteneră a lui Brad Pitt a cunoscut faima internațională odată cu rolul lui Rachel Green din sitcom-ul „Friends” (1994–2004).

Pentru celebrul serial, Jennifer Aniston a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. Trebuie amintit și faptul că de revista Men's Health a numit-o „cea mai sexy femeie din toate timpurile”.

Pe lângă Friends, Jennifer Aniston a jucat în zeci de filme de comedie romantică. Unele dintre cele mai simpatice sunt: „Bruce Almighty” (2003), „The Break-Up” (2006), „Marley & Me” (2008), „Just Go with It” (2011), „Horrible Bosses” (2011) și „We're the Millers” (2013). Recent, Jennifer a revenit pe micul ecran în serialul The Morning Show, unde joacă alături de Reese Witherspoon. 

Jennifer Aniston a împlinit 54 de ani. Marele regret al actriței

Un capitol sensibil al vedetei îl reprezintă fatptul că nu a devenit mămică. Într-un interviu acordat în 2021, Jennifer Aniston, care a petrecut 10 ani jucând în serialul Friends, a recunoscut că era prea concentrată pe cariera ei pentru a se gândi la faptul că în viitor și-ar putea dori să se așeze la casa ei și să aibă copii.

Pe de altă parte, vedeta s-a arătat deranjată de bârfele cu care s-a confruntat din cauză că nu a rămas însărcinată în timpul căsniciei sale de cinci ani cu Brad Pitt.

„Au fost niște minciuni absolute că motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia, ar fi fost pentru că nu i-am oferit un copil. Nu am nimic de ascuns în acest moment”, a precizat vedeta.

Jennifer Aniston a adăugat că acum s-a împăcat cu faptul că nu va concepe niciodată copii, dar și-ar fi dorit ca cineva să-i fi spus să-și înghețe ovulele când era mai tânără.

„Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: 'Îngheață-ți ovulele. Fă-ți o favoare'. Doar că nu te gândești și iată-mă astăzi. Am pierdut trenul”, spunea actrița, în urmă cu doi ani, potrivit Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net