Jennifer Aniston, pictorial ravisant, într-o costumație Chanel, în ultimul număr al revistei Allure

Ultima actualizare:

La vârsta de 53 de ani, actrița de la Hollywood Jennifer Aniston și-a deschis sufletul în fața tuturor, în cadrul unui interviu excepțional acordat publicației Allure, pentru a marca încheierea unei ere, așa cum și vedeta a menționat pe Instagram. Revista a publicat ultimul număr în varianta tipărită, cititorii fiind invitați să citească următoarele ediții varianta web.

Jennifer Aniston, pictorial senzațional, interviu senzațional revista Allure

Interviul incendiar dat de Jennifer Aniston a fost intens comentat de presa de afară, mai ales că vedeta a vorbit liber despre problemele cu care s-a confruntat în trecut, dar și despre cel mai mare regret al său, anume faptul că nu a devenit mamă până la 53 de ani.

Articolul a fost condimentat cu un set de fotografii incendiare, imagini în care Jennifer Aniston apare îmbrăcată într-o ținută sumară marca Chanel. Setul a mai fost purtat și de Kim Kardashian cu altă ocazie. Evident, nu vorbim de fix aceleași haine, ci de aceeași apariție.

Kim Kardashian a pozat și ea hot în costum de baie Chanel
Kim Kardashian a pozat și ea hot în costum de baie Chanel

Jennifer Aniston a fost măritată cu Brad Pitt

Mi-a păsat enorm de carieră. Și, Doamne ferește, să ai carieră și să nu faci copii. S-a vehiculat intens scenariul că soțul m-a părăsit pentru că nu voiam să îi fac copii. Sunt numai minciuni, la ora aceasta chiar nu am nimic de ascuns.”, a explicat Jennifer Aniston, care a fost măritată cu Brad Pitt între 2000 și 2005.

Actrița a vorbit despre infertilitate și despre regretul că nu a dat naștere unui copil, dar, mai ales, despre chinurile de a obține o sarcină, cu sprijin medical de specialitate. „Am trecut prin fertilizare In Vitro, am băut ceaiuri chinezești, tot ce se face când nu reușești să concepi un copil. Ei bine, nimic nu a funcționat. Vomitam tot! Ce bine era dacă mă sfătuia cineva să-mi congelez ovulele. Să-mi fac această favoare. Atunci nu m-am gândit, iar acum este mult prea târziu. Am pierdut acest tren.”, a explicat starul din serialul „Friends”.

Actrița chiar și-a dorit copii cu Brad Pitt. Cei doi se cuplaseră în 1998 și erau mereu vizați de presă.

E timpul, pot începe să lucrez la un bebe, sunt pregătită și simt că e cazul să mai reduc turația.”, declara Jennifer Aniston publicației The Guardian, în 2004. Un an mai târziu divorța de Brad Pitt, despre care se spunea că are o relație extraconjugală cu Angelina Jolie.

Nu rata nici: Țeapă! Ce făcea Angelina Jolie, în timp ce toți spuneau că petrece la Bran?

Bănuielile s-au confirmat, Pitt și Jolie cuplându-se și, ulterior, devenind soț și soție, dar și părinți. Căsnicia lor nu a durat foarte mult. Cei doi au format un cuplu, timp de 14 ani. După 12 ani de relație, s-au căsătorit, mariajul în acte rezistând doar doi ani.

Angelina Jolie este singura fostă parteneră a celebrului actor care nu e în relații bune cu acesta, după ce s-au despărțit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net