Jennifer Aniston, noua proprietară a vilei celebrei Oprah Winfrey! A plătit o avere

Celebrităţile de peste Ocean obişnuiesc să achiziţioneze casele una de la cealaltă! Jennifer Aniston (53 de ani) a cumpărat recent domeniul din Montecito al celebrei producătoare şi prezentatoare TV Oprah Winfrey (68 de ani), aflat nu departe de locuinţa prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle.

image

Această zonă este preferata vedetelor de la Hollywood. Tot aici au case Ariana Grande, Ellen de Generes şi soţia ei, Portia de Rossi, Rob Lowe şi Gwyneth Paltrow.

image
Jennifer Aniston a cumpărat casa lui Oprah Winfrey din Montecito. Foto: Profimedia

Jennifer Aniston a achiziţionat spectaculoasa casă cu patru dormitoare şi cu un teren imens pentru 14,8 milioane de dolari. Ea a devenit astfel cea mai nouă vecină a vedetelor care locuiesc deja în Montecito, California, la est de Santa Barbara.

image
Oprah Winfrey (68 de ani). Foto: Profimedia

Starul din „Friends”, care are o avere de 320 milioane $, mai deţine şi un conac în Bel Air, în valoare de 21 milioane $. Oprah a cumpărat casa în stil mediteranean din Montecito la începutul anului 2021, pentru 10,5 milioane $.

Ferma a fost construită în 1998, are vedere la ocean, dar şi la munte, numeroase terase şi grădini superbe, potrivit Daily Mail. De asemenea, este poziţionată perfect şi ferită de toţi ochii indiscreţi.

image
Kim Kardashian (41 de ani). Foto: Profimedia

Oprah nu este singura care şi-a scos casa la vânzare. Kim Kardashian (41 de ani) este într-un val de vânzări. Miliardara a scos pe piaţă două case de vacanţă, o proprietate din Hidden Hills de 5,3 milioane $ şi un apartament în Calabasas de 3,5 milioane $, în doar o săptămână.

Fosta soţie a lui Kanye West, care are o avere de 1,3 miliarde $, va ieşi cu un profit considerabil dacă va obţine preţul cerut. Vedeta a achiziţionat proprietatea Hidden Hills în 2019 pentru 2,97 milioane $.

image
Kim Kardashian cere 5,3 milioane $ pe acest conac. Foto: Profimedia

„Pur şi simplu nu foloseşte nici una dintre proprietăţi, aşa că era logic să le vândă”, a declarat o sursă apropiată de Kim, pentru The Post. Casa din Hidden Hills se află pe un teren de 6.000 mp şi include o reşedinţă principală cu patru dormitoare şi patru băi.

image
Adele (34 de ani). Foto: Profimedia

Adele scoate la vânzare o casă pe care a cumpărat-o anul trecut 

Acum că s-a instalat în noua ei proprietate din Los Angeles – o vilă mediteraneană, de 58 milioane $, pe care a cumpărat-o de la Sylvester Stallone – nu este de mirare că Adele (34 de ani), care are o avere de 400 milioane $, caută să vândă una dintre numeroasele ei case din Beverly Hills.

Prima pe listă e această proprietate, pe care cântăreaţa ­britanică a achiziţionat-o de la buna ei prietenă ­Nicole ­Richie chiar anul trecut.

image
Adele vinde şi ea casa pe care a cumpărat-o de la Nicole Richie. Foto: Profimedia

Adele este dispusă să vândă vila pentru 12 milioane $, cu un profit de două milioane $ faţă de suma pe care i-a plătit-o lui Richie pentru casa respectivă, în 2021.

­Situată pe un teren înalt din comunitatea Hidden Valley Estates, păzită 7 zile din 7, proprietatea are o mulţime de vecini celebri, printre care Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman şi Penelope Cruz.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
sju slatina
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg