Regina King trece prin momente cumplite! Unicul fiu al actriței s-a sinucis la 26 de ani

Actrița Regina King trece prin momente cumplite după ce unicul său fiu, în vârstă de 26 de ani, a decis să își pună capăt zilelor. 

Regina King alături de fiul ei Alexander Ian Jr. Sursă foto: Gettyimages
Regina King alături de fiul ei Alexander Ian Jr. Sursă foto: Gettyimages

Regina King a fost cea care a făcut anunțul privind decesul fiului său. Actrița nu a precizat care este motivul care l-a determinat pe Ian Alexander să se sinucidă la doar 26 de ani. 

Familia noastră este distrusă la cel mai mare nivel de pierderea lui Ian. El este un om atât de luminos, căruia i-a păsat atât de mult de cei din jur. Familia noastră cere considerație respectuoasă în această perioadă intimă. Vă mulțumesc”, a fost declarația dată de Regina King.

Tânărul împlinise 26 de ani săptămâna trecută, iar motivul care l-a determinat să recurgă la asemenea gest necugetat nu a fost făcut public de către membrii familiei sale. 

Ian a fost singurul copil al celebrei actrițe, rezultat din căsnicia acesteia cu producătorul muzical Ian Alexander Sr. Tânărul a preluat pasiunea tatălui său pentru muzică, el fiind DJ.

Regina King avea o relație foarte bună cu fiul său

În ciuda succesului pe care l-a avut ca actriță și director de film, Regina King a declarat în trecut că Ian este motivul pentru care zâmbește în fiecare zi și se simte împlinită.

După ce s-a despărțit de producătorul muzical Ian Alexander Sr., în 2007, actrița a mărturisit că nu-i este ușor să fie mamă singură, dar a subliniat că nimic pe lume nu poate fi comparat cu sentimentul pe care îl resimte o femeie atunci când devine mamă.

Nu știi ce este iubirea necondiționată. Poate spui că știi, dar dacă nu ai un copil, nu știi ce este. Când o trăiești, este împlinirea cea mai mare”, declara actrița la acea vreme. 

Relația actriței cu fiul ei a fost una foarte bună, Alexander Ian Jr obișnuind să o însoțească la diferite evenimente. Nu doar cu o singură ocazia, s-a afișat alături de mama sa pe covorul roșu și a vorbit la superlativ despre cea care i-a dat viață. Mai mult decât atât, pentru a marca iubirea necondiționată care îi leagă, cei doi își făcuseră tatuaje identice. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net