Regina King trece prin momente cumplite! Unicul fiu al actri╚Ťei s-a sinucis la 26 de ani

22 ianuarie 2022

Actri╚Ťa Regina King trece prin momente cumplite dup─â ce unicul s─âu fiu, ├«n v├órst─â de 26 de ani, a decis s─â ├«╚Öi pun─â cap─ât zilelor. 

image
Regina King al─âturi de fiul ei Alexander Ian Jr. Surs─â foto: Gettyimages

Regina King a fost cea care a f─âcut anun╚Ťul privind decesul fiului s─âu. Actri╚Ťa nu a precizat care este motivul care l-a determinat pe Ian Alexander s─â se sinucid─â la doar 26 de ani. 

ÔÇ×Familia noastr─â este distrus─â la cel mai mare nivel de pierderea lui Ian. El este un om at├ót de luminos, c─âruia i-a p─âsat at├ót de mult de cei din jur. Familia noastr─â cere considera╚Ťie respectuoas─â ├«n aceast─â perioad─â intim─â. V─â mul╚ŤumescÔÇŁ, a fost declara╚Ťia dat─â de Regina King.

T├ón─ârul ├«mplinise 26 de ani s─âpt─âm├óna trecut─â, iar motivul care l-a determinat s─â recurg─â la asemenea gest necugetat nu a fost f─âcut public de c─âtre membrii familiei sale. 

Ian a fost singurul copil al celebrei actri╚Ťe, rezultat din c─âsnicia acesteia cu produc─âtorul muzical Ian Alexander Sr. T├ón─ârul a preluat pasiunea tat─âlui s─âu pentru muzic─â, el fiind DJ.

Regina King avea o rela╚Ťie foarte bun─â cu fiul s─âu

├Än ciuda succesului pe care l-a avut ca actri╚Ť─â ╚Öi director de film, Regina King a declarat ├«n trecut c─â Ian este motivul pentru care z├ómbe╚Öte ├«n fiecare zi ╚Öi se simte ├«mplinit─â.

Dup─â ce s-a desp─âr╚Ťit de produc─âtorul muzical Ian Alexander Sr., ├«n 2007, actri╚Ťa a m─ârturisit c─â nu-i este u╚Öor s─â fie mam─â singur─â, dar a subliniat c─â nimic pe lume nu poate fi comparat cu sentimentul pe care ├«l resimte o femeie atunci c├ónd devine mam─â.

ÔÇ×Nu ╚Ötii ce este iubirea necondi╚Ťionat─â. Poate spui c─â ╚Ötii, dar dac─â nu ai un copil, nu ╚Ötii ce este. C├ónd o tr─âie╚Öti, este ├«mplinirea cea mai mareÔÇŁ, declara actri╚Ťa la acea vreme. 

Rela╚Ťia actri╚Ťei cu fiul ei a fost una foarte bun─â, Alexander Ian Jr obi╚Önuind s─â o ├«nso╚Ťeasc─â la diferite evenimente. Nu doar cu o singur─â ocazia, s-a afi╚Öat al─âturi de mama sa pe covorul ro╚Öu ╚Öi a vorbit la superlativ despre cea care i-a dat via╚Ť─â. Mai mult dec├ót at├ót, pentru a marca iubirea necondi╚Ťionat─â care ├«i leag─â, cei doi ├«╚Öi f─âcuser─â tatuaje identice. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
lala band 1 jpg