Cu cât au fost plătite vedetele de la Masked Singer. Cine sunt campionii sumelor fabuloase

Ultima actualizare:

Fiecare show de televiziune are bucătăria lui și fiecare producător știe cu ce se "mănâncă" emisiunea pe care o face. Se știe că "Masked Singer România" a fost cea mai bine păzită emisiune și nu prea "au răsuflat" informații din interior. Însă Click! a aflat, în exclusivitate, detalii din culisele celei mai păzite emisiuni de la Pro TV. Mai exact, câți bani s-au dat și ce rol au avut frații Moga în acest show.

image

Click! a fost pe platourile emisiunii "Masked Singer" și reporterul nostru a văzut, de la fața locului, cum au fost tratate vedetele și ce se întâmplă în culise. Însă am mers mai departe și surse care își păstrează anonimatul ne-au povestit și alte detalii intresante despre show.

Ce rol au avut frații Moga la Masked Singer România

În primul rând, trebuie să vă spunem că frații Moga, Iulian și Marius, au avut un rol important în emisiunea "Masked Singer". Dacă Iulian Moga a regizat show-ul și poate că mai știa vedetele care se ascundeau sub măști, Marius Moga a avut un alt rol la fel de important. La el în studio, la DeMogaMusic, veneau vedetele care apăreau sub măști și își înregistrau piesele. Astfel că, Marius Moga și echipa lui au lucrat îndeaproape cu fiecare vedetă în parte. Unora le-a prelucrat vocile, ca să nu se prindă spectatorii. 

Marius și Iulian Moga
Marius și Iulian Moga

Pentru mulți a fost greu să-și coreleze programul cu cel al show-ului. Puțini știu că vedetele făceau probe de costume și de multe ori acest lucru se întâmpla în camerele hotelurilor unde erau cazate. Unele au povestit că a fost cu adevărat greu în spatele costumelor, că trebuiau să învețe coregrafiile și să țină totul secret. Existau contracte substanțiale cu clauze cu sume imense, ce trebuiau plătite în caz că răsuflau informații.

Înaintea fiecărei emisiuni, vedetele făceau repetiții, purtând viziere și fiind îmbrăcate în așa fel încât să nu fie văzute de echipa de dansatori sau de cei care se aflau în studioul de filmare de la Ștefănești.

Multe dintre costme au fost dificil de purtat și amintim aici pe cel al lui Theo Rose, al lui Nadine, căreia nu o dată i s-a făcut rău, al Vioricăi de la Clejani, al lui Mihai Trăistariu, al Cleopatrei Stratan, al Corinei Caragea sau al Andreei Marin.

Cei mai mulți bani i-au luat Nadine, Theo Rose și Andreea Marin

Deși contractele erau confidențiale și exclusive, am aflat cum au fost plătite vedetele. Se aude că fiecare VIP și-a negociat suma pe care urma să o primească pentru prestație. Banii adunați la final variau în funcție de câte săptămâni rezistau în emisiune - de la 1000, la 2500 de euro pe emisiune. Unii au ajuns doar la 10.000 de euro, însă cei mai mulți bani i-au făcut Nadine (Fluturele), Theo Rose (Albina) și Andreea Marin (Muma Pădurii). Theo Rose s-a bucurat și de o colaborare mai îndelungată cu Pro TV-ul, fiind și prezentatoarea emisiunii "SuperStar România". Se zvonește că solista a luat peste 70.000 de euro, Mihai Trăistariu (Steaua) în jur de 15.000 de euro, Cleopatra Stratan 8.000 de euro, iar Nadine, 50.000 de euro,

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net