Cu cât au fost plătite vedetele de la Masked Singer. Cine sunt campionii sumelor fabuloase

22 ianuarie 2022

Fiecare show de televiziune are bucătăria lui și fiecare producător știe cu ce se "mănâncă" emisiunea pe care o face. Se știe că "Masked Singer România" a fost cea mai bine păzită emisiune și nu prea "au răsuflat" informații din interior. Însă Click! a aflat, în exclusivitate, detalii din culisele celei mai păzite emisiuni de la Pro TV. Mai exact, câți bani s-au dat și ce rol au avut frații Moga în acest show.

image

Click! a fost pe platourile emisiunii "Masked Singer" și reporterul nostru a văzut, de la fața locului, cum au fost tratate vedetele și ce se întâmplă în culise. Însă am mers mai departe și surse care își păstrează anonimatul ne-au povestit și alte detalii intresante despre show.

Ce rol au avut frații Moga la Masked Singer România

În primul rând, trebuie să vă spunem că frații Moga, Iulian și Marius, au avut un rol important în emisiunea "Masked Singer". Dacă Iulian Moga a regizat show-ul și poate că mai știa vedetele care se ascundeau sub măști, Marius Moga a avut un alt rol la fel de important. La el în studio, la DeMogaMusic, veneau vedetele care apăreau sub măști și își înregistrau piesele. Astfel că, Marius Moga și echipa lui au lucrat îndeaproape cu fiecare vedetă în parte. Unora le-a prelucrat vocile, ca să nu se prindă spectatorii. 

image
Marius și Iulian Moga

Pentru mulți a fost greu să-și coreleze programul cu cel al show-ului. Puțini știu că vedetele făceau probe de costume și de multe ori acest lucru se întâmpla în camerele hotelurilor unde erau cazate. Unele au povestit că a fost cu adevărat greu în spatele costumelor, că trebuiau să învețe coregrafiile și să țină totul secret. Existau contracte substanțiale cu clauze cu sume imense, ce trebuiau plătite în caz că răsuflau informații.

Înaintea fiecărei emisiuni, vedetele făceau repetiții, purtând viziere și fiind îmbrăcate în așa fel încât să nu fie văzute de echipa de dansatori sau de cei care se aflau în studioul de filmare de la Ștefănești.

Multe dintre costme au fost dificil de purtat și amintim aici pe cel al lui Theo Rose, al lui Nadine, căreia nu o dată i s-a făcut rău, al Vioricăi de la Clejani, al lui Mihai Trăistariu, al Cleopatrei Stratan, al Corinei Caragea sau al Andreei Marin.

Cei mai mulți bani i-au luat Nadine, Theo Rose și Andreea Marin

Deși contractele erau confidențiale și exclusive, am aflat cum au fost plătite vedetele. Se aude că fiecare VIP și-a negociat suma pe care urma să o primească pentru prestație. Banii adunați la final variau în funcție de câte săptămâni rezistau în emisiune - de la 1000, la 2500 de euro pe emisiune. Unii au ajuns doar la 10.000 de euro, însă cei mai mulți bani i-au făcut Nadine (Fluturele), Theo Rose (Albina) și Andreea Marin (Muma Pădurii). Theo Rose s-a bucurat și de o colaborare mai îndelungată cu Pro TV-ul, fiind și prezentatoarea emisiunii "SuperStar România". Se zvonește că solista a luat peste 70.000 de euro, Mihai Trăistariu (Steaua) în jur de 15.000 de euro, Cleopatra Stratan 8.000 de euro, iar Nadine, 50.000 de euro,

stanga
dreapta
papagalul   masked singer romania jpg jpeg
bufnita   masked singer romania jpg jpeg
dreapta1 masked singer 1 0 jpeg
detectivii masked singer romania 2 jpg jpeg
pavel bartos   masked singer romania jpeg
albina   masked singer romania jpg jpeg
radu valcan masked singer jpeg
fluturele   masked singer romania jpg jpeg
cameleonul   masked singer romania jpg jpeg
pufosul   masked singer romania jpg jpeg
saorma   masked singer romania jpg jpeg

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg