Interviu de senzație cu Muma Pădurii! Click a aflat cele mai incitante secrete ale vedetei care s-a ascuns sub mască

73f8e485 11ea 4bad 975b 96d1a0383e12 jpeg
Cine s-a aflat în spatele măștii Mumei PăduriiFoto: PRO Tv

Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. Fluturele, Albina, Muma Pădurii și Șaorma, ultimele patru vedete, s-au demascat joi seara, 9 decembrie, în Marea Finală Masked Singer România, de la PRO TV. Una singură a plecat însă acasă cu trofeul și cu titlul de cea mai iubită mască. Marea bătălie s-a dat între Fluture și Muma Pădurii, după ce Albina și Șaorma au fost demascați. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon Masked Singer România este Muma Pădurii, iar sub mască s-a ascuns Andreea Marin.

Tot sezonul 2 din "Masked Singer România" lumea s-a întrebat cine se ascunde în spatele măștii Muma Pădurii și cum reușește să facă față unei astfel de provocări. 

Iată că misiunea s-a încheiat pentru vedeta care a stat în secret atâta timp în spatele acestei măști haioase. Click! a stat de vorba cu ea și iată ce am reușit să aflăm.

064d323f bf00 4989 ae78 9620873e3cff jpeg
Andreea Marin a câștigat sezonul 2 Masked Singer RomâniaFoto: PRO Tv
  • Click!: Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Să cânți schimbându-ți timbrul, când orice inflexiune te poate trăda, nu e ușor. Să și dansezi sub un costum inexpresiv și care nu îți îmbracă direct corpul, ci e ca o carcasă, deci nu poți imprima direct mișcările tale și expresivitatea, e dificil, dar te face să fii creativ. O provocare!

  • Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

A fost nou, inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența! Și am simțit o libertate extraordinară să pot intra în pielea altcuiva, fără că acesta să fie judecat subiectiv, prin prisma faptului că actorul e un om cunoscut publicului.

9db734c5 7bb5 43dd 9a5f 214607ee6198 jpeg
Andreea Marin a câștigat Masked SingerFoto: PRO Tv
  • Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Păi... Nu prea vedeam! Aveam o singură fantă de lumină, vedeam cu ochiul drept printr-o plasă... complicat! Nebunie curată! Dar mă simțeam copil și eram mereu veselă! Minunată experiență!

  • Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Sincer, eu cred că personajele au fost foarte bine alese, au avut personalități bine conturate, numere artistice captivante, a fost o competiție grea, dar tare frumoasă.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg