Rihanna, cu ceasul de lux la gleznă. Câte apartamente de două camere din București ai putea cumpăra cu acest obiect

Ultima actualizare:

Rihanna (35 de ani) nu se uită la bani atunci când vine vorba de stil! Recent, cântăreața originară din Barbados a fost văzută purtând la piciorul stâng un ceas de lux, marca Jacob & Co., în valoare de 400.000 de dolari, la Grand Prix Formula 1 din Las Vegas.

Rihanna, îmbrăcată într-o rochie roz
Rihanna adoră accesoriile de lux (Foto: Profimedia)

Rihanna este pasionată de ceasuri scumpe

Accesoriul a fost realizat pe comandă, din aur alb de 18 karate, și are încrustate 155 de diamante. Cântăreața, care se laudă cu o avere de 1,4 miliarde de dolari, a mărturisit de nenumărate ori că este pasionată de ceasuri scumpe. Ea mai deține și un model clasic Rolex Day-Date și alte piese de colecție de la Cartier.

Chiar dacă pare ciudat să porți un ceas la gleznă, RiRi este cunoscută pentru astfel de obiceiuri. Anul acesta, vedeta a fost văzută cu un inel în valoare de 1 milion de dolari, pe care l-a purtat pe degetul mijlociu de la piciorul stâng.

Cum se menține în formă Rihanna

Rihanna a trecut deja prin două sarcini, dar arată incredibil de bine! Fericita mămică are doi băieței, RZA (1 an) și Riot, care a venit pe lume anul acesta, pe care îi împarte cu partenerul ei de viață, rapperul american A$AP Rocky (35 de ani).

Dieta obișnuită a Rihannei se concentrează pe alimente sănătoase și hrănitoare. „La micul dejun mănânc albușuri de ou și ananas cu apă fierbinte și lămâie. La prânz consum pește și cartofi. Urăsc legumele, dar mă oblig să le mănânc pentru că sunt sănătoase”, a declarat Rihanna, potrivit site-ului celebwell..com.

Diva mănâncă multe proteine sănătoase, mai ales pește. Pe lângă un regim sănătos, vedeta se duce la sală aproape în fiecare zi și preferă exercițiile fizice de tip cardio: „Am fost în sală în fiecare zi în această săptămână pentru că nu sunt dispusă să renunț la mâncare. Dar voi sacrifica o oră pentru sală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net