Robbie Williams, aventuri de-o noapte cu fetele de la Spice Girls? Mel C clarifică situația

Mel C, fosta membră a trupei Spice Girls, a vorbit despre relația ei cu artistul Robbie Williams, în ultimul volum autobiografic, intitulat «Who I am». În carte, artista a dorit să clarifice anumite declarații ale lui Robbie, potrivit cărora ar fi avut relații intime cu aproape toate componentele trupei Spice Girls. 

Robbie Williams, aventuri de-o noapte cu toate fetele de la Spice Girls? (sursa FOTO GettyImages)
Robbie Williams, aventuri de-o noapte cu toate fetele de la Spice Girls? (sursa FOTO GettyImages)

Fosta vedetă Spice Girls și Robbie Williams au trăit o idilă pe vremea când artistul se afla în trupa Take That, în anii '90. Mel C a vorbit despre experiența pe care a avut-o cu Robbie Williams, mai exact despre momentul când acesta a declarat pe scenă, în fața publicului, că s-a culcat toate membrele Spice Girls, în afară de una singură.

Această întâmplare a rănit-o foarte mult pe Mel C, la vremea aceea, mai ales că toată lumea chiar a crezut în afirmațiile lui Robbie, fapt care a afectat relația dintre cei doi. 

Fosta membră Spice Girls a decis să scoată adevărul la iveală prin intermediul cărții autobiografice și a menționat că nu l-a avertizat pe Robbie Williams că va scrie despre el. 

"Nu l-am avertizat că voi scrie despre el și nici nu i-am reproșat până acum felul în care s-a comportat de-a lungul anilor. Relațiile vin și pleacă. Te doare foarte mult la momentul respectiv, dar odată ce ai trecut peste asta, mergi mai departe. Totuși, a fost plăcut să clarific situația", a spus Mel C., potrivit Daily Mail. 

Cum s-a apărat Robbie Williams?

Robbie Williams într-adevăr a glumit în repetate rânduri că a avut aventuri cu fiecare membră a trupei Spice Girls. Cu toate acestea, în 2016,  și-a retras afirmațiile, dorind să dea de înțeles că a făcut doar o glumă proastă:

„Am spus o glumă cu mult timp în urmă și mi-a scăpat de sub control. Probabil am mers prea departe”.

El a mai adăugat:

„Aș dori să-mi cer scuze tuturor membrelor Spice Girls implicate, soților și iubiților lor. Știu că câțiva soți și iubiți care nu au fost prea încântați umorul meu”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre