Fetele de la Spice Girls pornesc în turneu la 25 de ani de la înființarea trupei. Uite cum arată acum!

Ultima actualizare:

    La 3 mai 2019, patru din cele cinci membre ale formației au pornit într-un turneu naționalfoto: Profimedia
La 3 mai 2019, patru din cele cinci membre ale formației au pornit într-un turneu naționalfoto: Profimedia

Fetele picante de la Spice Girls vor să strângă iar rândurile la 25 de ani de la înființarea formației. Chiar dacă între timp au devenit mame și nu mai sunt la fel de zăpăcite ca în tinerețe, Mel B, Emma, Geri și Mel C au dat primul concert la 3 mai, pe stadionul din Sunderland.

Britanicele ”picante” de la Spice Girls au susținut primul concert din turneul național la 3 mai pe Stadium of Light, din Sunderland. La 25 de ani de la înființarea trupei, Mel C, Emma, Geri și Mel B se simt din nou dive. Victoria Beckham a refuzat să revină în formație. Turneul se va încheia la 29 septembrie pe stadionul din Cheltenham, din Marea Britanie.

Citește și:

Scandalurile din sânul trupei Spice Girls

Chiar că «picante»! Mel B și Geri Halliwell din Spice Girls au fost iubite timp de un an!

Spice girla în 1996, în formație completă: Geri, Mel C, Mel B, Victoria și Emma
Spice girla în 1996, în formație completă: Geri, Mel C, Mel B, Victoria și Emma

Fetele de la Spice Girls au pornit în turneu vineri, 3 mai 

Melodii precum ”Wannabe” (1996), ”Stop” (1997) și ”Viva Forever” (1997) vor răsuna din nou pe marile stadioane din Marea Britanie. Vineri, 3 mai, zăpăcitele Mel C, de 45 de ani, Geri Hornet, de 46 de ani, Mel B, de 43 de ani și Emma Bunton, de 43 de ani, au plecat de lângă familiile lor într-un turneu extraordinar. Trupa înființată în 1994 a dat lovitura în 1997 cu hitul ”Wannabe”, s-a destrămat în 2001, s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008 și de atunci și până recent au fost în tratative de reunire. Majoritatea au eșuat, ba din cauza Victoriei (45 de ani), ba din cauza lui Geri Horner care susținea că s-a dedicat vieții de familie. Din trupa de bază, înființată în 1994 făceau parte Victoria, Mel B, Mel C și Geri. În urmă cu trei săptămâni fetele erau să se ia la bătaie din nou și să renunțe la turneu după ce Mel B a povestit că a avut parte de o aventură sexuală cu Geri în anii ’90. Geri s-a supărat pe această dezvăluire, gândindu-se că această poveste îi va șoca pe copiii ei Bluebell (12 ani) și Hector, de 2 ani. Un alt scandal care a ținut prima pagină a ziarelor britanice a fost cel legat de drepturile de imagine ale Victoriei Beckahm care a condiționat interpretarea unor piese la care contribuise și ea. Conform contractului, fetele din Spice Girls vor primi la finalul turneului (n.r. în luna septembrie) o sumă curprinsă între 5 și 10 milioane de dolari. În mod surprinzător, Inclusiv Victoria Beckham, care nu participă la turneu, va primi din drepturile de autor aproximativ 2,8 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net