Mel C., ex Spice Girls, la un pas de sinucidere: «Nu știu cum am reușit să fac față»

Ultima actualizare:

Mel C., fosta membră a trupei Spice Girls, 48 ani, a dezvăluit, într-o carte biografică, publicată recent, că s-a luptat din greu cu depresia chiar pe vremea când se afla pe culmile succesului și cucerise topurile muzicale din întreaga lume, alături de colegele ei. 

Fostă membră Spice Girls, dezvăluiri cutremurătoare despre succes
Fostă membră Spice Girls, dezvăluiri cutremurătoare despre succes

Melanie Jayne Chisholm, sau Sporty Spice, așa cum era cunoscută pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls, a făcut mărturii cutremurătoare despre perioada când era în plină glorie. Artista a publicat recent un volum biografic care se numește «Who I am» și în care a dezvăluit că a început să se confrunte cu probleme de sănătate încă din 1994, când tocmai intrase în lumea showbiz-ului. 

Citește și: Victoria Beckham, din nou pe „scenă”! Cu ce mișcări și-a luat prin surprindere admiratorii VIDEO

Mel C. a relatat că, din cauza presiunii constante la care era supusă, a început să dezvolte tulburări de alimentație, despre care nu a îndrăznit să vorbească la momentul respectiv și a preferat să sufere în tăcere. 

Nu rata nici: Emma Bunton de la Spice Girls s-a măritat în secret. Are doi copii cu soțul ei

Fosta membră Spice Girls a povestit o întâmplare de la o audiție, când a făcut o săritură spectaculoasă înapoi, iar unul dintre agenți i-a spus: «Sunt surprins că poți face așa ceva, la ce coapse ai». 

Mel C.: «Nu știu cum am reușit să fac față la tot»

«Am suferit de tulburări alimentare ani la rândul. Privind în urmă, nu știu cum am reușit să fac față la tot, având în vedere cât de puțin mâncam și cât de mult efort fizic depuneam, să nu mai zic de programul infernal pe care trebuia să-l urmăm», a mărturisit Mel C pentru Daily Mail.  

Hai să vezi și: Mel B e de nerecunoscut! Din ce cauză a apărut așa

«Sentimentele mele cu privire la acea perioadă sunt foarte amestecate, mai ales că eu și colegele mele am realizat atât de multe și ne-am îndeplinit cele mai îndrăznețe visuri. Cu toate acestea, este important pentru mine să vorbesc despre aceste momente dureroase.», a mai adăugat artista, pentru sursa citată. 

«Cultura noastră s-a schimbat atât de mult și atât de mulți tineri aleargă după faimă. De aceea vreau ca ei să fie pregătiți. Nu este deloc ușor.»

Interesant și: Fetele de la Spice Girls pornesc în turneu la 25 de ani de la înființarea trupei. Uite cum arată acum!

Mel C. a recunoscut că a fost dependentă de alcool

Mel C. a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și tulburările alimentare vreme de șase ani, ulterior s-a produs și dezbinarea trupei Spice Girls. 

«Nu a fost trupa cea care mi-a cauzat probleme, ci nivelul de faimă la care ajunsesem, faptul că eram analizată la microscop, așa că problemele mele au fost cauzate de fie prea mult control, fie de pierderea controlului.»,  a mai adăugat Mel C. 

Vedeta a vrut să se sinucidă

Mel a continuat cu destăinuiri cutremurătoare, așa că recunoaște că a fost dependentă și de alcool și a realizat că trebuie să ceară ajutorul în momentul în care s-a gândit să se sinucidă. 

«Beam în exces. Îmi era rușine de asta. A trebuit să păstrez secretul, dar chiar dacă refuzi să conștientizezi ceea ce ți se întâmplă, existăm totuși, acea voce în capul tău care-ți spune: „Nu este în regulă, nu poți continua așa.”»

În cele din urmă, Mel C. a cerut ajutorul unui medic și a fost diagnosticată cu depresie clinică, anorexie, tulburare de alimentație, anxietate severă și agorafobie.

Spice Girls s-a lansat în anul 1994 și a cuprins inițial cinci membre Ginger Spice - Sporty Spice (Melanie Jayne Chisholm), Posh Spice (Victoria Beckham), Scary Spice și Baby Spice. Trupa a avut un succes răsunător, devenind un adevărat fenomen în anii '90. Ulterior, Ginger Spice și Geri Halliwell au părăsit grupul, iar trupa a mai activat până în anul 2000. Spice Girls a vândut peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net