Victoria Beckham, din nou pe „scenă”! Cu ce mișcări și-a luat prin surprindere admiratorii VIDEO

Ultima actualizare:

Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, a renunțat de ceva vreme la cariera artistică, fiind concentrată pe cea de designer vestimentar. Totuși, trecutul ei în formația „Spice Girls” are în continuare ecou, iar admiratorii trupei au avut de curând parte și de o surpriză nebănuită!

Victoria Beckham și-a luat admiratorii prin surprindere Foto: Arhivă
Victoria Beckham și-a luat admiratorii prin surprindere Foto: Arhivă

Victoria Beckham s-a întors la „rădăcinile” ei artistice, după ce, în timpul unei ieșiri cu familia, s-a urcat din nou pe „scenă” pentru o mică sesiune de karaoke. Mai mult decât atât, așa cum era de așteptat, melodia aleasă a făcut parte din repertoriul formației „Spice Girls”, unde ea primise porecla de „Posh”.

Nu rata: Cum și-a serbat Victoria Beckham ziua de naștere. Soțul a surprins-o într-o ipostază demențială!

Victoria Beckham a redevenit „Posh”!

Victoria se află în prezent în vacanță în Franța, acolo unde fanii locali ai vedetei au avut parte de marea surpriză. Fosta membră a trupei Spice Girls a fost filmată de soțul ei, David Beckham, în vârstă de 47 de ani, cântând melodia emblematică din 1997, „Stop”, de pe albumul Spiceworld, într-un bar din St. Tropez.

Vezi aici: Vacanță de milioane de lire a familiei Beckham! David, dans lasciv la bustul gol și Victoria Beckham în bikini

Creatoarea de modă a îmbrăcat o ținută șic, formată dintr-o rochie midi neagră, care i-a pus frumos în evidență silueta, și o pereche de sandale. Debordând de încredere în sine, Victoria și-a amintit chiar și mișcările de dans pe care le făcea împreună cu colegele ei de trupă pe piesa respectivă. Mai mult decât atât, într-un moment de distracție totală, și familia vedetei a luat parte la coregrafie!

David Beckham a fost cel care a stat pe margine și a filmat întreaga scenă, publicând ulterior imaginile și în mediul online, spre amuzamentul internauților. „Seara de karaoke cu singura și unica Posh Spice.”, a glumit celebrul fost fotbalist, pe rețelele de socializare.

Iată și: “Ce s-a întâmplat cu faţa ta?” Victoria Beckham, taxată de fani pentru faptul că a exagerat cu intervenţiile

Formația Spice Girls, celebră în anii '90, formată din Mel C (Sporty), Mel B (Scary), Geri Horner (Ginger), Emma Bunton (Baby) și Victoria Beckham (Posh), s-a reunit pentru un turneu în 2019, fără soția lui David Beckham însă. David și Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999 și au împreună 4 copii, 3 băieți și o fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net