Vacanța de vis a familiei Beckham! David, dans lasciv la bustul gol și Victoria Beckham în bikini

Ultima actualizare:

David și Victoria Beckham se bucură de o vacanță pe cinste. Nu oriunde, ci pe iahtul personal pentru că bugetul le permite și acest capriciu. Iată cum se distrează cuplul! 

Familia Beckham se relaxează în Saint Tropez!
Familia Beckham se relaxează în Saint Tropez!

David și Victoria Beckham au pornit într-o vacanță pe care nu o vor uita prea curând. Faimosul cuplu s-a îmbarcat pe iahtul personal, în valoare de 1, 2 milioane de lire sterline, și a pornit într-o adevărată aventură. Destinația aleasă? Saint Tropez și coasta Italiei!

Citește și: Proaspăta soție a lui Brooklyn, atac către socrii Victoria și David? 

Desigur, așa cum ne-am fi aștreptat, nu au lipsit fotografiile de familie, iar cuplul a fost mai mult decât dispus să împărtășească fanilor o parte dintre amintirile pe care și le-a făcut în concediu! Nu lipsesc imaginile cu Victoria Beckham în costum de baie și nici cele cu David la bustul gol, în short de baie! 

În excursia de neuitat a participat și noua iubită a lui Cruz Beckham, modelul Tana Holding. Un lucru este sigur. Familia Beckham este foarte deschisă la minte și acceptă orice element de noutate! 

Vezi și: Contractul semnat de David Beckham perturbă liniștea familiei

Așa cum ne-au obișnuit, David și Victoria nu au lăsat la o parte social media cât timp au fost plecați pentru a se recrea. Victoria a distribuit pe pagina personală de Instagram un dans bizar al lui David Beckham în care acesta încearcă să imite mișcările unui vierme....

Brooklyn Beckham, marele absent de la vacanța cu familia 

Marele absent de la excursia de familie a fost Brookyn Beckham. Tânărul s-a căsătorit anul acesta cu milionara Nicola Peltz și pare să fie îndrăgostit până este cap de soția sa. Dovada? Cel mai recent tatuaj pe care și l-a făcut! Brookyln și-a tatuat pe piept numele de famile al soției sale, semn că este îndrăgostit până peste cap de aleasa inimii sale. Cu toate acestea, Nicola a povestit că între ei nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

Nicola Peltz, detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Brooklyn Beckham 

Nicola a povestit că între ea și Brooklyn nu a fost dragoste la prima vedere, deși acum îl consideră cel mai potrivit soț și un bărbat excepțional. Se cunosc de cinci ani, însă abia la o petrecere de Halloween, organizată de celebrul Leonardo DiCaprio, au decis să acorde o șansă relației. 

„Pur și simplu nu ne potriveam. Nu am simțit nimic inițial. El avea o iubită, eu aveam alt iubit la vremea respectivă. Am ieșit cândva la cină, în calitate de prieteni, îl vedeam ca pe un amic. Abia la o petrecere în anul 2019 l-am văzut altfel și din acel moment suntem pur și simplu inseparabili", a declarat Nicola, conform DailyMail. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net