Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui Donald Trump. De ce îl atacă din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru”

Ultima actualizare:

Cunoscutul actor Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul preşedinte american! Artistul este, de mulți ani, unul dintre cei mai vehemenți critici ai lui Donald Trump, iar de data aceasta, în cadrul unui nou interviu, a încercat să tragă un semnal de alarmă asupra severității consecințelor revenirii acestuia la Casa Albă.

Robert De Niro, un nou atac contra lui Donald Trump / foto: colaj arhiva Click!
Robert De Niro, un nou atac contra lui Donald Trump / foto: colaj arhiva Click!

Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul preşedinte american Donald Trump într-un interviu: „Este bolnav. M-am săturat să îl tot numesc. Pur şi simplu nu ar trebui să se apropie de funcţia de preşedinte. Acest om este un monstru.

De Niro: „Se comportă ca un clovn”

Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă vreodată, Doamne fereşte, va deveni din nou preşedinte. Și, din punct de vedere istoric, din câte văd, în Germania nazistă au pățit-o cu Hitler. Arată ca un clovn. Se comportă ca un clovn. Şi, într-un fel sau altul, oamenii se identifică cu el. Nu există nici măcar un singur lucru pozitiv la el pe care să-l văd, niciodată, niciodată”, a declarat celebru actor, în cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe msnbc.com.

De altfel, cel care a ținut să îi dea replică actorului este chiar directorul general al Tesla, Elon Musk, care a scris pe pagina sa de X (fostul Twitter) că politicile administrației Trump „nu seamănă deloc cu cele ale lui Hitler”.

„Ei bine, Trump a fost de fapt deja președinte timp de 4 ani și politicile sale nu semănau deloc cu cele ale lui Hitler, așa că acest lucru nu are niciun sens. De fapt, cu Acordurile Abraham, el a făcut unele progrese în direcția păcii în Orientul Mijlociu, ceea ce cu siguranță nu era pe agenda lui Hitler”, a scris Elon Musk.

„Tipul ăsta este prost”

Well, Trump was actually already president for 4 years and his policies bore no resemblance to those of Hitler, so this makes no sense.In fact, with the Abraham Accords, he made some progress towards peace in the Middle East, which was definitely not high on Hitler’s agenda.

— Elon Musk (@elonmusk) May 3, 2024

De asemenea, nu este pentru prima dată când Robert de Niro îl atacă pe fostul președinte. În 2023, l-a comparat pe Donald Trump cu rolul său din „Killers of the Flower Moon”, un om de afaceri avid de petrol care complotează să ucidă nativii americani pentru a le fura veniturile.

„Este banalitatea răului, lucrul la care trebuie să fim atenţi. O vedem astăzi... Este ca şi cu Trump. Sunt oameni care cred că încă mai poate face o treabă bună. Imaginaţi-vă cât de nebunesc este (...) Tipul ăsta este prost", a spus el la o conferinţă de presă la Festivalul de Film de la Cannes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net