Robert De Niro, proces cu scandal. Fosta asistentă îi cere 12 milioane de dolari

Ultima actualizare:

Robert De Niro (80 de ani) a depus mărturie, luni, în prima zi a unui proces civil, împotriva unei foste angajate care l-a dat în judecată pe actor pentru discriminare de gen. 

Colaj foto Robert De Niro și Graham Robinson
Robert De Niro a fost dat în judecată de Graham Robinson (Foto: Getty Images)

Graham Chase Robinson a afirmat că starul ar fi plătit-o insuficient, ar fi făcut comentarii sexiste la adresa ei și i-a atribuit sarcini „stereotipice pentru femei” în timp ce lucra pentru el.

De Niro a spus că acuzațiile ei sunt „toate prostii” El a acuzat-o că a folosit în mod abuziv fondurile companiei și că s-a uitat la filme, în timp ce era la locul de muncă. Cu toate acestea, actorul, care are o avere de 300 de milioane de dolari, ar fi țipat la femeie în timpul procesului, atunci când ea a mărturisit în fața judecătorului că De Niro a pus-o să îl scarpine pe spate, relatează Daily Mail. Ea solicită despăgubiri de 12 milioane de dolari pentru suferință emoțională gravă și vatămare a reputației.

Graham Robinson susține că Robert De Niro a punea să-i spele rufele

Robinson a început să lucreze pentru De Niro în 2008. La început a fost asistenta lui, iar în cele din urmă a ajuns la funcția de vicepreședinte al Canal Productions. Femeia ar fi avut un salariu de 300.000 de dolari, dar a demisionat în aprilie 2019. Ea susține în procesul ei că De Niro a tratat-o ​​ca pe o „soție de birou” și a pus-o să îndeplinească sarcini ușoare, inclusiv să-i spele cearșafurile și să-i scarpine spatele. Robinson susține, de asemenea, că a fost plătită mai puțin decât un angajat de sex masculin, despre care spune că avea responsabilități similare. Canal Productions a acuzat-o în august 2019 de cheltuieli necorespunzătoare, inclusiv transferul de peste 450.000 de dolari de la companie în propriul cont personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net