Robert De Niro, în doliu! Nepotul de numai 19 ani al actorului a murit

Robert De Niro este în doliu! Actorul în vârstă de 79 de ani și-a pierdut unul dintre cei patru nepoți pe care îi are. 

Robert De Niro   shutterstock 1498511723 jpg

Starul de Hollywood a devenit tată pentru a șaptea oară în urmă cu o lună, însă iată că fericirea îi este umbrită de pierderea unuia dintre nepoții săi. Vorbim mai exact despre actorul Leandro De Niro Rodriguez, neportul lui De Niro care a murit subiect la vârsta de 19 ani. Anunțul tragic a fost făcut de către mama sa, fiica lui De Niro,  într-o postare pe Instagram duminică seara târziu, potrivit Insider.

Nepotul lui Robert De Niro a murit

Leandro era copilul fiicei celei mai mari a lui De Niro, Drena De Niro, și al artistului Carlos Rodriguez. Împărtășind vestea cu cei care o urmăresc, Drena l-a numit pe Leandro „frumosul meu înger dulce", aducânu-i astfel fiului său un omagiu. Femeia însă nu a dezvăluit cauza morții subite a tânărului.

În postarea de pe Instagram, însoțită de o poză cu Leandro, Drena De Niro a scris: „Te-am iubit dincolo de orice cuvinte sau descriere din momentul în care te-am simțit în pântecul meu. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt când am ajuns să fiu mama ta. Ai fost profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca doar această iubire să te fi putut salva. Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău @carlosmare", a adăugat ea, etichetându-l pe tatăl lui Leandro. „Odihnește-te în pace și în paradisul etern băiatul meu drag", a încheiat ea postarea, urmată de o serie de emoticoane cu inima frântă și porumbei.

Momentan De Niro nu a făcut nicio declarație cu privire la pierderea din familia sa. Leandro a călcat pe urmele bunicului său și începuse să urmeze o carieră în actorie înainte de moartea sa. El a avut credite în filme precum „A Star is Born" (2018), „Cabaret Maxime" (2018) și „The Collection" (2005). Drena, mama lui Leandro, este cea mai mare dintre cei șapte copii ai lui De Niro. De Niro, este de fapt, tatăl adoptiv al Drenei, pe care a adoptat-o în timpul căsniciei cu Diahnne Abbott, aceasta fiind fiica ei dintr-o căsnicie anterioară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net