Sabrina Carpenter, îmbrăcată ca la striptease pe scenă! Toți fanii au amuțit când au văzut-o

Ce apariție! Sabrina Carpenter (25 de ani) a făcut senzație zilele trecute, la festivalul de muzică Outside Lands, din California. Ea a urcat pe scenă într-o ținută extrem de sexy, formată dintr-un body strălucitor de culoare neagră și ciorapi de plasă.

Sabrina Carpenter, pe scenă într-un body negru și ciorapd in asă
Sabrina Carpenter a purtat un body strălucitor (Foto: Profimedia)

Și-a aranjat părul blond în bucle lejere și nu a purtat accesorii. În picioare, artista americană, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari, a optat pentru o pereche de platforme negre. La un moment dat, Sabrina s-a schimbat într-o rochiță mini. 

Sabrina Carpenter, fan al operațiilor estetice?

Sabrina Carpenter este considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe. De-a lungul anilor, s-a zvonit că vedeta și-ar fi făcut mai multe operații estetice. Chirurgul plastician Gary Linkov a estimat că Sabrina a cheltuit peste 40.000 de dolari pe mai multe proceduri cosmetice, inclusiv rinoplastie, lifting facial, acid hialuronic în buze și în pomeți, și injecții cu Botox.

„Și-a injectat buzele”

Dr. Linkov, care are sediul în New York City, a analizat fotografiile vedetei din 2013 până în 2024, înainte de a-și prezenta evaluarea într-un videoclip YouTube. El a sugerat că vedeta este un fan acidului hialuronic pus în buze și probabil că și-a făcut mici injecții de-a lungul anilor - cu scopul de a obține o buză superioară mai arcuită, ceea ce este rar în mod natural, conform Daily Mail.

„În 2019, la vârsta de 20 de ani, Sabrina pare să folosească machiaj pentru a evidenția anumite aspecte ale feței sale. Dar văd și aici câteva semne că și-a injectat acid hialuronic în buze, pentru a adăuga puțină hidratare și volum. Și în 2024, la vârsta de 25 de ani, când mă uit la buzele Sabrinei, pentru mine buza superioară pare mai arcuită – și asta se datorează probabil utilizării continue a acidului hialuronic”, a spus doctorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net