150 de operații, ca să arate precum Barbie! Ce sumă a cheltuit Rachel Evans pentru transformarea ei

Rachel Evans (52 de ani), o mamă din sudul Londrei, a suferit 150 de operații estetice în ultimii 13 ani. Ea a scos din buzunar peste 44.000 de dolari pentru a se transforma într-o păpușă Barbie în carne și oase. Cea mai recentă intervenție a fost un lifting facial.

Rachel Evans, într-o cameră roz în timp ce ține în mână o revistă cu Barbie
Rachel Evans este obsedată de păpușa Barbie (Foto: Profimedia)

De ce să fii un om plictisitor când poți fi o păpușă Barbie vie?”, a declarat Rachel Evans, conform Profimedia. În copilărie, ea a fost băiețoasă, iar din această cauză a fost hărțuită de colegi.

Și-a găsit alinare în atletism, unde a excelat ca alergătoare și a reprezentat Marea Britanie în diverse competiții, la vârsta de 15 ani. La 17 ani, a ajuns să lucreze la un magazin de pantofi, apoi la unul de bagaje. Ulterior, a fost reporter, însă și-a dorit enorm să devină scriitoare.

Rachel Evans: „Mi-am reconstruit fiecare centimetru al feței”

La 30 de ani, a devenit mamă. Știa că va avea băieți gemeni, însă din păcate unul s-a născut mort. Această tragedie a făcut-o să se lupte ani buni cu depresia și anorexia. Ulterior, a început să adopte un stil vestimentar mai feminin și la 35 de ani a descoperit că vrea să arate precum celebra păpușă Barbie.

Rachel Evans, într-un costum de baie roșu
Rachel e foarte mândră de cum arată (Foto: Profimedia)

Mi-am lăsat părul lung și l-am vopsit blond. Apoi, mi-am reconstruit fiecare centimetru al feței. Am suferit 150 de proceduri, inclusiv implanturi mamare, mărirea obrajilor, conturarea feței, micșorarea maxilarului și o rinoplastie. Desigur, mi-am făcut și injecții cu acid hialuronic și Botox. Obsesia mea pentru Barbie poate fi văzută și în casa mea, dar și în fiecare ținută pe care o port.”, a mai spus Rachel Evans.

Ea și-a îndeplinit visul de a fi scriitoare și a lansat prima ei carte, „Inside The Studio With Rachel - My 15-Year Transformation”, unde a vorbit în detaliu despre transformarea ei. „Sunt Barbie. Ceea ce a fost cândva alter-egoul meu, acum a devenit eu. După acei ani îngrozitori în care m-am îmbrăcat ca un bărbat, mă simt în sfârșit autentică. Sunt dovada că îți poți găsi sinele la orice vârstă. Poți fi orice, dacă muncești din greu, studiezi și nu renunți niciodată. Cred că viața în plastic este fantastică.

A fi recunoscută drept o figură asemănătoare păpușii Barbie și parte a culturii pop-art este un sentiment incredibil. Vreau să-i inspir pe alții să-și îmbrățișeze defectele, așa cum am făcut eu. Nu este vorba de a ne conforma standardelor de frumusețe ale societății, ci de a sărbători sinele nostru unic și autentic”, a adăugat Rachel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
vila mona lisa SOTHEBYS jpg
cumparaturi supermarket alimente  shopping verifica garantia pret jpeg
shutterstock 2280709751 jpg
avion jpg
FotoJet jpg
cafenea isnula sf gheorghe jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Cristian Macelaru foto Thomas Brill jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net