Ele sunt gemenele „Barbie”! Ce sumă colosală au cheltuit pentru a arăta ca niște păpuși

Daisy și Dolly Simpson (26 de ani) sunt obsedate de Barbie! Gemenele din orașul britanic Stockton-on-Tees au cheltuit o adevărată avere pe operații estetice, pentru a arăta cât mai aproape de idolul lor, păpușa lansată de compania americană Mattel.

Gemenele Daisy și Dolly Simpson, îmbrăcate în rochii roz
Daisy și Dolly Simpson vor să arate precum păpușile Barbie (Foto: captură vide)

Începând cu 2020, blondinele au trecut prin numeroase intervenții chirurgicale plastice. Daisy și Dolly Simpson și-au mărit sânii, și-au pus silicon în fund, și-au micșorat nasul și au apelat inclusiv la o rejuvenare vaginală. Până acum, ele au scos din buzunar nu mai puțin de 200.000 de dolari.

„Înainte de a ne opera, arătam plictisitor. Nu ne simțeam deloc feminine. Aspectul fizic nu se potrivea cu personalitățile și stilurile noastre. Preferăm să arătăm precum păpușile Barbie”, a declarat Dolly, pentru Cater News.

S-au operat și în România

Gemenele și-au mărit sânii și fundul (Foto: Instagram)
Gemenele și-au mărit sânii și fundul (Foto: Instagram)

Cele două surori, care sunt modele pe platforma pentru adulți OnlyFans, și-au modificat, de asemenea, aspectul cu ajutorul injecțiilor Botox, fațetelor dentare și al injecțiilot cu acid hialuronic în buze, bărbie și obraji. Daisy și Dolly susțin că și-au dorit să arate precum păpușile Barbie încă din copilărie.

 „Întotdeauna ne-au plăcut femeile blonde, bronzate și cu sâni mari, care arătau ca niște păpuși”, a mai spus Dolly. Inspirațiile principale ale fetelor au fost păpușile Barbie și Bratz, dar și „iepurașii” Playboy.

Mi-am făcut prima operație estetică în 2020, în România. A fost vorba despre o labioplastie. Daisy și-a dorit aceeași intervenție chirurgicală, deoarece ne place să avem proceduri identice, astfel încât să arătăm în continuare la fel. În 2021, ne-am făcut rinoplastie. Am cerut, din nou, ca nasurile noastre să fie identice. De atunci ne-m tot făcut operații. Daisy și-a pus grăsime în fund și și-a făcut liposucție în Turcia. Urmează să îmi fac și eu în curând aceeași procedură. Avem și Botox în toată fața pentru că nu vrem să avem nici un rid și, desigur, acid în buze, pomeți, bărbie și mandibulă”, a adăugat Dolly.

Cele două tinere nu au de gând să se oprească aici. Deși sunt mult mai fericite decât erau în urmă cu trei ani, ele nu sunt încă mulțumite complet de aspectul lor fizic și vor să își facă o altă rinoplastie și o nouă mărire de sâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net