Pastele Barbie, noul trend al verii! Ce ingredient îți trebuie pentru le face roz

Rozul a fost întotdeauna o culoare populară, însă odată cu succesul incredibil de care se bucură filmul „Barbie”, această culoare a devenit un adevărat fenomen global. Iar un mod inedit în care este folosită este pentru o rețetă unică de paste! Ei bine, secretul pentru pastele „Barbie” este un simplu ingredient banal!

Pastele roz sunt noul trend al verii / foto: Tik Tok
Pastele roz sunt noul trend al verii / foto: Tik Tok

Popularitatea culorii roz nu este tocmai ceva nou. Indiferent de nuanța aleasă, această culoare a fost mereu una dintre favoritele oamenilor, de-a lungul globului. Însă, odată cu succesul incredibil de care se bucură fillmul „Barbie” această culoare s-a transormat într-un adevărat fenomen! Iar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, un mod inedit în care este folosită este pentru o rețetă specială de paste! Iar rozul pastelor se datorează unui simplu ingredient banal!

Un utilizator al rețelei de socializare Tik Tok, Kat Clark (@katclark), a popularizat această rețetă invenitvă de paste roz! Ei bine, se pare că această culoare este una complet naturală, deoarece se datorează unui ingredient banal: sfecla! Singurele ingrediente folosite de către Kat Clark pentru pastele sale sunt sfecla, brânză feta, iaurt grecesc, usturoi prăjt, apă, iar, piesa principală a rețetei, pastele! Se pare că toate ingredientele sunt puse în blender și amestecate, apoi sosul este turnat peste paste și lăsat aproximativ 10 minute. Apoi, acestea ar trebui să reia culoarea roz a sosului!

Pastele roz, noul trend al verii

Pastele vor căpăta o culoare impresionantă, un roz puternic, iar pe lângă aspectul „Barbie”, această rețetă este și una simplă și gustoasă! Desigur, dacă doriți, puteți să mai adăugați suc de lămâie, ulei de măsline, sau chiar și lapte, fie simplu, fie lapte de cocos!

Iar pentru cei dintre noi cu o dietă vegană, puteți avea parte de experiența pastelor „Barbie” la fel de ușor! Tot ce vă este necesar vor fi 2 ingrediente banale, sfecla și smântâna vegană! La fiecare pachet de smântână vegană folosit, trebuie să 2 sau 3 bucăți de sfecle mici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net