O femeie a fost sechestrată de fostul soț și torturată timp de 12 ani. Prin ce chinuri a trecut

Ultima actualizare:

Autoritățile din Franța au făcut, de curând, o descoperire șocantă. Timp de 12 ani un bărbat din Germania și-ar fi torturat și sechestrat soția.

Femeia a stat izolată 12 ani / foto: Pixabay
Femeia a stat izolată 12 ani / foto: Pixabay

Femeia a fost găsită de poliție în Forbach, Moselle, încuiată într-o cameră, dezbrăcată și cu părul ras. Ea a fost dusă de urgență la spital. Acum, autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele aubuzului.

După 12 ani de tortură și izolare, nemțoaica de 53 de ani a reușit să fure un telefon și să contacteze serviciile de urgență germane din Wiesbaden, potrivit BFMTV, care citează o sursă din cadrul poliției, scrie Mediafax.

Cuplul mai fusese vizitat de poliție

Poliția din Franța, care a ajuns, luni, la fața locului, l-au arestat pe bărbatul din Germania, în vârstă de 55 de ani. Aceștia au găsit-o pe soția sa încuiată într-o cameră, dezbrăcată și cu părul ras.

Interogată de polițiști, victima a declarat a fost răpită și torturată din 2011. Odată ajunsă la spital, medicii au constatat starea jalnică a femeii care părea să aibă fracturi vechi la mâini și picioare. Victima se află în prezent în camera de urgență.

Potrivit unei surse din cadrul poliției, o intervenție a avut loc la locuința cuplului în 2019, în urma unui apel din partea unui vecin îngrijorat. La momentul respectiv, cuplul a negat afirmațiile vecinului.

Acum, soțul a fost reținut. A fost deschisă o anchetă pentru răpire, viol în formă agravată și acte de tortură și barbarie.

O femeie răpită din România, salvată de polițiști

Tot astăzi, o femeie în vârstă de 45 de ani, răpită și sechestrată într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, a fost salvată de polițiști după ce a reușit să vorbească cu o prietenă prin intermediul unei aplicații de chat online.

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat, luni, o femeie de 45 de ani, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale.

De fapt, Secția 24 Poliție a fost sesizată de o femeie care a spus că a fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-a spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net