Sandra Bullock vrea să se împace cu fostul iubit: „Speră la un miracol”

Ultima actualizare:

Sandra Bullock (59 de ani) și Bryan Randall (57 de ani) se împacă? Actrița încearcă din răsputeri să își salveze relația, după ce anul trecut ea și iubitul ei au decis să ia o pauză și să locuiască separat.

Sandra Bullock și Bryan Randall
Sandra Bullock și Bryan Randall s-au despărțit anul trecut (Foto: Profimedia)

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut în 2015

„Sandra speră la un miracol. Ea crede că problemele lor s-au rezolvat după această perioadă lungă de pauză”, a dezvăluit o sursă apropiată de cuplu, pentru Us Weekly, explicând însă că șansele unei reconcilieri sunt minime.

În august 2015, Bullock a început o relație cu Randall, după ce l-a angajat să fotografieze ziua de naștere a fiului ei Louis, la începutul aceluiași an. Actrița, care are o avere de 250 de milioane de dolari, i-a adoptat pe Louis în 2010 și pe fiica Laila în acel an. De-a lungul anilor, Sandra și Bryan și-au ținut relația departe de ochii presei.

„El este tipul care va ține întotdeauna ușa pentru ea. Bryan are grijă de ea în toate modurile corecte. Se simte iubită și apreciată tot timpul.”, a spus un prieten al cuplului, în 2017, conform Yahoo! News.

Doi ani mai târziu, o sursă a declarat că Bullock „îl iubește pe Bryan și viața lor împreună”, dar nu este pregătită pntru căsătorie: „Este perfect mulțumită de relație așa cum este ea”.

Sandra, la rândul ei, le-a oferit fanilor o privire rară asupra vieții ei cu Randall în noiembrie 2021 și a confirmat că este fericită să fie parteneră și nu căsătorită legal.

„Sunt o persoană care a trecut prin procesul de divorț. Am găsit dragostea vieții mele. Împărtășim doi copii frumoși - trei copii, inclusiv fiica lui mai mare, Skylar.", a declarat Bullock în timpul unei apariții pe covorul roșu. „Nu vreau să spun să faceți așa cum fac eu, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi o parteneră și o mamă devotată.”

Bullock și-a descris în continuare iubitul ca fiind un „sfânt” și „exemplul pe care mi-aș dori să-l aibă copiii mei când cresc”. În martie 2022, Bullock a anunțat că ia o pauză de la actorie pentru a se concentra pe rolul ei de părinte. Opinia lui Bullock despre căsătorie, însă, nu s-a schimbat odată ce a început să petreacă mai mult timp acasă, ceea ce, potrivit unei surse, a sporit tensiunea cu Randall în octombrie 2022.

Este clar că Bryan a vrut să oficializeze lucrurile cu Sandra, dar ea nu a simțit nevoia să meargă pe această cale. A devenit o problemă odată cu trecerea timpului”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net