Se iubesc ca doi adolescenți! Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje, de Valentine's Day

Ultima actualizare:

Cuplul Bennifer a ales să marcheze ziua de Valentine's Day printr-un gest romantic, declarându-și reciproc iubirea...prin tatuaje!  Jennifer Lopez (53 de ani) și soțul ei Ben Affleck (50 de ani) și-au făcut tatuaje care simbolizează fidelitatea lor. 

Diva și-a tatuat semnul infinitului, cu mesajul „Jennifer” și „Ben” inscripționat de-a lungul liniilor desenului, pentru a arăta că dragostea lor este nemuritoare. Iar săgeata lui Cupidon trece prin mijlocul micului tatuaj.

Designul tatuajului lui Ben este similar, are două săgeți încrucișate, legate în centru cu o sfoară, cu inițialele cuplului inscripționate la mijloc. JLo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a publicat imaginiile cu noile lor tatuaje, pe pagina sa de Instagram, împreună cu alte fotografii ce evidențiază povestea lor de dragoste de-a lungul anilor. „Fidelitate până la infinit. Îți doresc o zi a îndrăgostiților fericită, iubirea mea”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor romantice.

Cele două staruri s-au căsătorit în luna iulie a anului trecut, în Las Vegas, unde li s-au alăturat copiii lor.

JLo și Ben au fost împreună, inițial, în anul 2002 și s-au logodit în luna noiembrie a aceluiași an. Urmau să se căsătorească în septembrie 2003, dar au amânat nunta cu doar câteva zile înainte de ceremonie, iar în cele din urmă au anulat-o complet.

În anul următor, Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (50 de ani), cu care are și trei copii – Violet, 16 ani, Seraphina, de 13 ani, și Samuel, de 10 ani. Cei doi au divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie. Relațiile anterioare ale lui Jennifer includ căsnicia ei de 10 ani cu cântărețul Marc Anthony. Fostul cuplu, care a divorțat în 2014, are împreună doi copii, pe gemenii Emme și Max, în vârstă de 14 ani.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
image
actualitate.net
image
actualitate.net