Se mărită Cher, la 76 de ani, cu iubitul mai tânăr cu 40 de ani decât ea?

Ultima actualizare:

Celebra Cher, în vârstă de 76 de ani, a stârnit zvonuri legate de o logodnă cu iubitul ei, în vârstă de 36 de ani, după ce a publicat pe Twitter o imagine cu un inel cu diamant, postată în două rânduri, în ziua de Crăciun.

Cher și Alexander Edwards
Cher și Alexander Edwards

Cântăreața a confirmat povestea de dragoste cu Alexander Edwards, director muzical, în luna noiembrie, publicând pe Twitter o fotografie a acestuia însoțită de un emoji cu o inimă roșie. De Crăciun, Cher a publicat fotografia cu inelul cu diamant cu explicația amuzantă: „Am publicat fotografia aceasta deoarece voiam să vedeți cât de tare și-a făcut unchiile”.

I posted this cause his nails are so cool pic.twitter.com/aeUOOy4IIE

— Cher (@cher) December 25, 2022

De asemenea, Cher mai postase fotografia înainte, cu textul „Nu există cuvinte, Alexander AE”. Unii dintre admiratorii ei nu au fost complet lămuriți cu privire la semnificația din spatele fotografiei. Alții au fost sceptici în privința relației dintre cei doi, unul dintre ei afirmând la începutul lui decembrie: „Sunt circumspect în privința intențiilor lui față de tine”, scrie Adevărul.ro

Luna decembrie a anului 2022 s-a dovedit a fi una cu adevărat dură pentru Cher. La începutul lunii, pe 10 decembrie, a murit mama artistei. Georgia Holt avea la 96 de ani. Avea în spate o carieră de succes în actorie sau muzică, șase căsătorii și tot atâtea divorțuri.

Cher a povestit momentele tragice de dinaintea dispariției mamei ei. „Era ciudat. I se făcea rău și își revenea. Apoi a avut un infarct, dar și-a revenit. Apoi ne-am adapatat, apoi alt infact și tot așa până nu s-a mai putut face nimic. (...) Mama ajunsese să sufere non-stop. Sora mea și cu mine știm că nu și-ar fi dorit o asfel de existență”, a împărtășit Cher pe Twitter.

După întreaga tragedie, Cher a căzut la pat, fiind infectată cu virusul gripal care dă bătăi de cap pacienților din întreaga lume. Astfel, anunțul unei posibile logodne și, mai apoi, a unei cereri în căsătorie, ar putea fi salvarea unui final de an fericit pentru celebra artistă.

Cher are o avere estimată la 360 de milioane de dolari, este divorțată de două ori și are doi copii, din relații diferite. Are un fiu, Chaz Bono, 53 de ani, cu fostul ei soț, legendarul Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, după un accident petrecut la schi. Mai târziu, a fost căsătorită din 1975 până în 1978 cu regretatul cântăreț Gregg Allman, care a murit în 2017, la vârsta de 69 de ani. Din această relație mai are un fiu, pe Elijah Blue Allman de 46 de ani. 

Alexander Edwards, actualul iubit al lui Cher, are un băiețel de trei anișori, pe nume Slash Electric, cu fosta lui iubită, Amber Rose, de 39 de ani. Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce artista l-a acuzat pe  producătorul muzical că a înșelat-o cu 12 femei diferite, fapt recunoscut chiar și de Alexander. Cher și Alexander s-au afișat pentru prima dată în public la începutul lunii noiembrie 2022. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îndreptau către un restaurant din Hollywood, California, unde urmau să ia cina cu niște prieteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net