Shannen Doherty a murit la 53 de ani! Suferea de cancer din 2015

Ultima actualizare:

Doliu la Hollywood! Shannen Doherty a pierdut lupta cu cancerul, la vârsta de 53 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de familia ei, prin intermediul publicistei Leslie Sloane.

Shannen Doherty pe covorul roșu
Shannen Doherty a murit sâmbătă, 13 iulie (Foto: GettyImages)

Actrița, cunoscută ca Brenda din „Beverly Hills, 90210” a fost înconjurată de cei dragi, în ultimele ei clipe. „Cu inimă grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala. A fost o fiică, soră, mătușă și prietenă devotată. Toți cei dragi i-au fost alături, inclusiv câinele ei, Bowie. Familia dorește să o plângă în pace!”, a transmis publicista actriței, pentru revista People.

Starul a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. „Cu siguranță am zile în care spun: De ce eu? Apoi, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine merită asta? Nimeni.”, a spus regretata actriță, în urmă cu ceva timp.

Shannen Doherty se pregătea de moarte, în urmă cu câteva luni

În aprilie, Shannen Doherty a făcut o dezvăluire dureroasă, în podcastul Let's Be Clear. Vedeta a spus că se pregătește de moarte, așa cum știe ea mai bine. Ea a mărturisit că vrea să lase totul în ordine, pentru a nu o împovăra pe mama ei, Rosa.

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea, pentru că ei îi va fi cel mai greu când mă duc. Trebuie să las totul în ordine. De exemplu, mobila de care nu voi mai avea nevoie am donat-o deja. Îmi dă un sentiment de pace faptul că pot ușura povara celor dragi”, a declarat Shannen Doherty la acea vreme.

Resemnată, Shannen a povestit că a fost nevoită să renunțe la casa ei din Tennessee, pe care a visat să o transforme într-un loc de odihnă pentru ea, mama ei și caii ei. Doherty a spus atunci că și-a dat seama că își poate continua visul de a ajuta caii prin sprijinirea centrelor de salvare, atât cât va putea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net