Shannen Doherty, celebra actriță din Beverly Hills, de nerecunoscut la 52 de ani! Boala a transformat-o radical

Shannen Doherty, celebra actriță din Beverly Hills, de nerecunoscut la 52 de ani! Boala necruțătoare de care suferă a transformat-o radical!

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg

Duminică, Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a colegului ei din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green, printr-o postare pe Instagram. Ea a împărtășit câteva fotografii în care cei doi se bucură de vremea caldă și stau cu prietenii la piscină.

De asemenea, li s-a alăturat și colegul lor de platou Ian Ziering, care l-a interpretat pe Steve Sanders în serialul pentru adolescenți. „La mulți ani, B. Te iubesc @brianaustingreen", a fost mesajul transmis de actriță. Cei doi au jucat împreună în Beverly Hills, 90210 din 1990 până în 1994, când personajul lui Doherty a ieșit din serial din cauza unor presupuse probleme pe platou. Green a rămas în serial până în anul 2000.

Shannen Doherty - Foto: Instagram
Shannen Doherty - Foto: Instagram

În postarea vedeta pare că începe ușor, ușor să își revină după lupta lungă cu cancerul cu care se confruntă. Shannen a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. În 2017, ea a anunțat că se află în remisie. Cu toate acestea, mai târziu în 2020 a dezvăluit că boala ei a revenit în stadiul patru.

Recent, luna trecută, vedeta a mărturisit că boala i s-a răspândit la creier. Ea a împărtășit cu urmăritorii săi, pe Instagram, un videoclip în care era supusă la radioterapie.

„Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe lucruri în viața mea. Sunt norocoasă, deoarece am doctori grozavi precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai. Dar acea frică.... Tulburarea..... momentul în care s-a întâmplat totul.... Așa poate arăta cancerul", a fost mesajul care a însoțit clipul emoționant.

Shannen Doherty surprinsă alături de prieteni (Foto: Profimedia)
Shannen Doherty surprinsă alături de prieteni (Foto: Profimedia)

Este evident cât de dificil a fost până acum tot parcursul îndrăgitei vedete mai ales că au fost perioade în care nu s-a afișat public. La un moment dat artista a fost văzută în compania unor priteni ieșind de la restaurantul Nobu din Malibu unde au luat cina împreună. Din imagini se vede clar cât de mult a schimbat-o boala și ce proces greu a avut de îndurat pentru a nu-și pierde viața. 

Boala a schimbat-o pe Shannen Doherty (Foto: Profimedia)
Boala a schimbat-o pe Shannen Doherty (Foto: Profimedia)

În toată această perioadă grea, dragul său prieten Brian Green i-a fost alături necondiționat după cum a declarat la un moment dat vedeta și că a susținut-o în toată această luptă, mai ales că a fost unul din primii apropiați care au aflat despre boala sa cumplită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net