Shannen Doherty, mărturisire sfâșietoare: „Mă pregătesc să mor”

Shannen Doherty (52 de ani) a făcut o dezvăluire dureroasă, în podcastul Let's Be Clear. Vedeta, care suferă de cancer la sân în stadiu terminal, a spus că se pregătește de moarte. Ea își dorește să lase totul în ordine, pentru a nu o împovăra pe mama ei, Rosa.

Shannen Doherty, îmbrăcată într-o salopetă neagră
Shannen Doherty suferă de cancer în stadiu terminal (Foto: Profimedia)

„Prioritatea mea în acest moment este mama mea, pentru că ei îi va fi cel mai greu când mă duc. Trebuie să las totul în ordine. De exemplu, mobila de care nu voi mai avea nevoie am donat-o deja. Îmi dă un sentiment de pace faptul că pot ușura povara celor dragi”, a explicat actrița din „Beverly Hills 90210”, care deține o avere de 5 milioane de dolari.

Cu durere în suflet, Shannen a spus că a fost nevită să renunțe la casa ei din Tennessee, pe care a visat să o transforme într-un loc de odihnă pentru ea, mama ei și caii săi. Vedeta și-a dat seama că își poate continua visul de a ajuta caii prin sprijinirea centrelor de salvare.

Shannen Doherty, selfie alături de mama ei, Rosa, la o fermă
Shannen Doherty, alături de mama ei, Rosa (foto: Instagram)

Cancerul lui Shannen Doherty s-a extins la creier

Între timp, ea a început să călătorească alături de mama ei după ce a luat decizia de a vinde mai multe articole: „Asta îmi permite să fac mai multe călătorii”. Această alegere i-a adus bucurie.  În anul 2015, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân. În acel an, a suferit o mastectomie și a făcut chimioterapie și radioterapie, boala intrând în remisie în 2017.  Din păcate, în 2020 a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, de data aceasta în stadiu terminal.

Shannen Doherty a descoperit la începutul anului trecut că celulele canceroase s-au extins la nivelul creierului.

„În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”, a explicat Shannen Doherty, în ianuarie 2023.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net