Silvio Berlusconi și-a făcut TikTok la 85 de ani! Ce a avut de spus fostul premier al Italiei

Ultima actualizare:

Deși are 85 de ani, fostul premier italian plănuieşte o revenire în politică pe fondul alegerilor anticipate de pe 25 septembrie. Asta după ce premierul Mario Draghi și-a dat demisia, iar ţara a ajuns într-o nouă criză politică.

Silvio Berlusconi și-a făcut TikTok la 85 de ani
Silvio Berlusconi și-a făcut TikTok la 85 de ani

Apariția lui Berlusconi nu este una întâmplătoare. Italia a a redus vârsta pe care trebuie să o aibă alegătorii pentru a fi eligibili să voteze senatorii, de la 25 la 18 ani.

Citește și: Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital. Fostul premier italian se confruntă cu probleme la inimă

Pentru că TikTok-ul este o platformă folosită frecvent de adolescenți, apariția fostului premier al Italiei este una strategică.

Silvio Berlusconi, mesaj pe Tik Tok pentru tinerii din Italia

„Sunteţi 5 milioane pe această platformă, 60% dintre voi aveţi sub 30 de ani şi mă simt puţin invidios din cauza asta”, a mărturisit Berlusconi.

Acesta le-a transmis tinerilor că își dorește să transforme Italia într-o țară care le oferă multe posibiltăți și șansa de a realiza ceea ce și-au propus.

Fostul premier italian a ajuns la peste 350.000 de urmăritori în prima zi, devenind destul de viral, iar oamenii fiind surprinși să îl vadă pe o astfel de platformă.

Alt politician care și-a făcut cont de TikTok

Berlusconi nu este singurul om politic care și-a deschis cont de TikTok,. Un alt fost premier italian, Matteo Renzi, liderul partidului politic liberal Italia Viva, a postat de curând pe platformă.

Vezi și: Ce nu s-a spus despre nunta lui Berlusconi cu iubita de 32 de ani. Cât a costat rochia de mireasă

,,Mulţi dintre voi mă cunoaşteţi pentru expresia «primul şoc de reacţie». Alţii, pe de altă parte, mă cunosc ca fost premier, cel mai tânăr din istoria republicană, dar, mai ales, ca primar al celui mai frumos oraş din lume, Florenţa’’, a spus Matteo Renzi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net