Berlusconi s-a însurat la 85 de ani cu iubita de 32. Cum a arătat mireasa

Ultima actualizare:

Şoc! Fostul premier Silvio Berlusconi a făcut nuntă de pomină weekendul trecut cu Marta Fascina, care este cu 53 de ani mai tânără decât el. Cei 5 copii ai lui sunt revoltaţi.

Silvio Berlusconi. Foto: GettyImages
Silvio Berlusconi. Foto: GettyImages

Fostul premier Silvio Berlusconi, 85 de ani, susţine că nunta cu Marta Fascina, de numai 32 de ani, a fost ”un festival al iubirii”. La nunta de vis, mirii s-au bucurat de un tort uriaş, iar invitaţii au avut parte de muzică de calitate, cu trei viori şi o violă, şi de o masă numai cu delicatese rafinate, exclusiv preparate tradiţionale locale.

Citește și: Silvio Berlusconi iubeşte o colegă de partid, cu 53 de ani mai tânără

Berlusconi, care a fost premier al Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011, trăieşte o poveste de dragoste cu Fascina, deputată din partea Partidului Forza Italia, de trei ani. Cununia civilă încă nu a avut loc, din cauza scandalului făcut de cei cinci copii adulţi ai lui Berlusconi, care se tem că tatăl lor, foarte bătrân, va muri şi averea lui uriaşă, de 7,2 miliarde de dolari, va ajunge la nevestica atât de tânără.

La nuntă au fost prezenți și copiii mirelui

Asta nu l-a împiedicat pe fostul premier să facă o nuntă ca în poveşti cu Fascina. Nunta, despre care susţine că a fost simbolică, a avut loc la proprietatea sa istorică, Villa Gernetto, din oraşul Lesmo, situat la nord de Milano, iar ceremonia de cununie s-a făcut la o capelă mică. Au fost prezenţi patru din cei cinci copii ai lui Berlusconi, Luigi (33 de ani), Barbara (37 de ani), Eleonora (36 de ani) şi Marina, 55 de ani. A lipsit doar fiul Pier Silvio, de 52 de ani. Fascina este absolventă a Facultăţii de literatură a Universităţii Sapienza din Roma.

Tortul mirilor a fost uriaş. Foto: Profimedia
Tortul mirilor a fost uriaş. Foto: Profimedia

Berlusconi, fascinație pentru femeile tinere

Se ştie că Berlusconi a avut mereu atracţie pentru femeile mult mai tinere şi că a fost implicat în scandaluri sexuale cu prostituate. Fascina este ultima lui cucerire după relaţia cu Francesca Pascale (36 de ani) din 2020. A fost căsătorit cu Veronica Lario (65 de ani), între 1990–2014, şi Carla Dall’Oglio (81 de ani), între 1965–1985. Din prima căsnicie au rezultat copiii Pier Silvio şi Marina, din a doua, Luigi, Barbara şi Eleonora. Berlusconi a renunţat să candideze la preşedinţia Italiei, din cauza problemelor de sănătate. În 2020, s-a vindecat de COVID-19, dar a fost internat în spital pentru a-şi trata complicaţiile pe care le-a suferit din cauza virusului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net