Talentul secret al reginei Elisabeta a II-a: e o super-actriță! Cu ce „actor” adorat a jucat?

Se pare că regina Elisabeta a II-a are mai multe talente pe care a reușit să le țină ascunse de-a lungul domniei sale. A fost mecanic auto, șofer de camion în cel de-Al Doilea Război, iar mai nou și-a etalat și calitățile actoricești.

Cu ocazia Jubileului de Platină, sărbătorit pe teritoriul întregului Regat Unit, în acest weekend, regina Elisabeta a II-a a jucat într-un scurt videoclip cu unul dintre cele mai iubite personaje din Mariea Britanie: ursulețul Paddington. Personajul fictiv, adus la viață cu ajutorul unor graficieni de excepție, i-a urat „să aibă un Jubileu excepțional”.

Vezi și: Detalii neștiute despre regina Elisabeta a II-a. A fost șofer de camion!

Pentru a marca cei șaptezeci de ani de domnie ai Majestății Sale, regina elisabeta a II-a a ales să împărtășească încă un detaliu neștiut despre ea. Ei bine, se pare că monarhul britanic nu are doar gusturi rafinate și nu mănâncă exclusiv preparate fine și, în mod surprinzător, împărtășește cu ursulețul Paddington o mare iubire pentru... dulciuri!

 Ce are regina Elisabeta a II-a în geantă?

Misterul planează de ani buni în jurul obiectelor pe care regina le are asupra ei mereu, în micuța geantă pe care o are la toate evenimentele. Acum, ea a clarificat situația și, în glumă, a arătat că are mereu un sendviș cu gem. Dacă ursulețul Paddington îl ascunde sub pălărie, regina Elisabeta a II-a îl ține în geantă.

Citește șiRegina Elisabeta a II-a, urare emoționantă pentru fiica lui Harry și a lui Meghan

„Eu îl păstrez pe al meu aici, în geantă, pentru mai târziu”, a spus monarhul, în timp ce a scos gustarea din poșetă.

Ursulețul Paddington a apărut în reclame cu actori cunoscuți, de-a lungul timpului, dar să joace alături de regina Angliei este o premieră! A băut un ceai cu Majestatea Sa și i-a mulțumit pentru cei 70 de ani petrecuți pe tron.

Ursulețul Paddington, urare înduioșătoare pentru regina Regatului Unit

„Jubileu fericit, Domnia-Voastră. Și vă mulțumesc. Pentru tot”, a spus ursulețul, înainte să înfulece un ecler cu ciocolată, înmânat de unul dintre majordomii palatului Buckingham.

Cu modestie, regina i-a răspuns: „Asta e foarte drăguț”. Apoi, filmarea s-a încheiat cu regina și Paddington în timp ce băteau ritmul de la hit-ul „We Will Rock You”, cu o linguriță.

Din cauza problemelor de mobilitate, regina nu a putut participa la evenimentele care au avut loc în cinstea sa pe parcursul acestui weekend, însă au fost prezenți Prințul Charles alături de soția sa, Camilla, Prințul William și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, dar și ducii de Sussex, Megham Markle și prințul Harry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net