Detalii din trecutul dj-ului Tim Westwood ies la suprafață: ar fi abuzat zece minore

Amănunte incredibile din viața lui DJ-ului Tim Westwood ies la iveală. Celebrul DJ este acuzat de faptul că a întreținut relații sexuale cu o fată minoră, în urmă cu mulți ani. Informațiile au ieșit la lumină, după o investigație amplă a celor de la BBC News și The Guardian. 

Tim Westwood este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore
Tim Westwood este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore

Fapta ar fi avut loc cu mulți ani în urmă, în vremea în care Dj-ul avea treizeci și puțin de ani, iar victima doar 14 ani. Ea ar fi doar una dintre adolecentele abuzate de către artist în intervalul 1990-2020. DJ-ul nu a putut fi contactat și a refuzat să răspundă în mod oficial acuzațiilor care i-au fost aduse. 

Citește și: R. Kelly, 100 de ani în pușcărie pentru faptele sale 

În aprilie, o serie de femei l-au acuzat pe fostul DJ de la Radio 1 de comportament sexual inadecvat, în incidente care s-ar fi petrecut între 1992 și 2017. De asemenea, l-au acuzat că a abuzat de poziția sa în industria muzicală pentru a profita de naivitatea lor și a întreține relații sexuale. 

10 femei l-au acuzat pe Tim Westwood de abuz sexual 

BBC News și The Guardian au investigat poveștile a 10 femei care au avut curajul să vorbească despre momentele delicate prin care au trecut. Unele dintre ele au spus că l-au întâlnit pe domnul Westwood când aveau sub 18 ani și au fost constrânse să participe la acte sexuale. 

Vezi și: R. Kelly, în în închisoare pentru tot restul vieții 

Una dintre victime dezvăluie că avea doar 14 ani când a făcut prima dată sex cu Westwood. O alta spune că avea 16 ani când DJ-ul, care avea 40 de ani la acea vreme, a început ceea ce spune ea a fost o relație „de control”. Ambele femei mărturisesc că relația le-a afectat sănătatea mintală.

Într-un răspuns oferit investigațiilor efecutate de BBC, un purtător de cuvânt al DJ-ului a prezentat poziția Dj-ului referitor la toate acuzațiile care îi sunt aduse. DJ-ul contestă relatările făcute de către cele 10 femei și este de părere că niciodată nu adoptat o atitudine nepotrivită față de cele cu care a fost implicat în relații. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net