Ultimele imagini cu Kirstie Alley în viață. Cum arăta actrița în ultimii săi ani

Ultimele imagini cu actrița Kirstie Alley i-au emoționat pe fanii ei. Îndrăgita vedetă a murit la vârsta de 71 de ani, după ce fusese diagnosticată recent cu cancer. Vestea șocantă a fost făcută publică de către cei doi copii ai ei, True și Lillie Parker, pe rețelele de socializare.

Actrița Kirstie Alley avea o carieră impresionantă și a fost foarte iubită de milioane de oameni. Printre rolurile care au făcut-o celebră de-a lungul timpului se numără și cele din „Cheers” și „Uite cine vorbește”. Deși era destul de discretă pe rețelele de socializare, au fost și câteva imagini destul de recente, care au apărut pe contul ei de Instagram.

Citește și: Dramele actriței Kirstie Alley! Iată 5 lucruri mai puțin cunoscute despre regretata vedetă

Ultimele imagini cu Kirstie Alley în viață

Deși se poate observa totuși trecerea anilor peste chipul ei, așa cum este și normal, o filmare postată destul de recent pe contul oficial de Instagram al actriței Kirstie Alley nu pare să arate și suferința vedetei. Din păcate pentru ea, lupta cu boala necruțătoare a fost una scurtă, iar organismul ei a cedat la vârsta de 71 de ani.

O mulțime de vedete de la Hollywood îi plâng acum dispariția, inclusiv John Travolta.

Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris celebrul actor.

Ce a anunțat familia actriței

Mesajul familiei i-a întristat pe fanii actriței Kirstie Alley, căci vestea morții ei a căzut ca un trăsnet pentru mulți.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând.

A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea.

Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Vezi și: Kirstie Alley a vrut să facă sex cu John Travolta. Ce s-a întâmplat

S-a iubit cu Patrick Swayze când era căsătorit

Viața amoroasă a actriței a fost presărată cu momente care au ținut prima pagină a ziarelor vremii. A rămas în istorie povestea ei de dragoste cu actorul Patrick Swayze, care era însurat la acel moment.

Mai mult decât atât, nici Kirstie Alley nu era o femeie liberă! Era căsătorită cu cel de-al doilea soț, Parker Stevenson, atunci când s-a îndrăgostit de doi colegi de pe platourile de filmare, cel de-al doilea fiind la fel de cunoscut: John Travolta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net