Un celebru prezentator TV a murit în Republica Dominicană, la doar 46 de ani! Detalii de ultimă oră

Moarte șocantă! Un celebru prezentator TV în vârstă de doar 46 de ani a murit în Republica Dominicană. Bărbatul s-a stins din viață la spital.

Prezentatorul tv se afla în vacanță cu soți Foto: Pixabay
Prezentatorul tv se afla în vacanță cu soți Foto: Pixabay

Este vorba despre popularul jurnalist rus, prezentatorul TV al emisiunii „Live” Mihail Zelensky. El  a murit în Republica Dominicană la vârsta de 46 de ani. Acest lucru a fost anunțat recent de șeful adjunct al canalului TV „Russia-Culture”, Alexander Efimovici.

Ulterior, șeful departamentului misiunii diplomatice din Punta Cana, Vyacheslav Pankov, a confirmat datele despre moartea lui Mihail Zelensky, adăugând că nu este încă pregătit să împărtășească detaliile incidentului. El a subliniat faptul că menține legătura cu familia sa, Jurnalistul se afla în vacanță în Republica Dominicană împreună cu soția sa. Dintr-o dată s-a îmbolnăvit și de aceea a fost dus de urgență la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, a murit. Cauza preliminară a morții un accident vascular cerebral brusc, conform doctorilor din Dominicană.

Mihail Zelensky avea 46 de ani Foto: arhiva personală
Mihail Zelensky avea 46 de ani Foto: arhiva personală

Văduva sa în vârstă de 39 de ani, psihologul Mila Rubinchik, care are și un canal de Youtube, a încetat să mai comunice în mediul online. După moartea soțului ei și a șters, de asemenea, toate postările ei de pe Instagram.

Cine a fost jurnalistul Mihail Zelensky

Mihail Zelensky s-a născut la Moscova la 7 septembrie 1975. În 1992, a intrat în două instituții de învățământ simultan - Institutul Medical Khabarovsk și Institutul de Cultură Fizică Khabarovsk de la Facultatea de Management Sportiv.

În timpul studiilor, a lucrat ca DJ la Radio A. Din februarie 2001, a fost gazda programului Moscova News, timp de mai bine de 10 ani. Din 2011 până în 2013, a găzduit emisiunea LIVE pe canalul Russia-1. În 2016, a devenit gazda emisiunii Ticket to the Bolshoi de la postul de televiziune Rusia-Cultură, iar în 2017 a început să găzduiască programul Culture News. În plus, prezentatorul TV a predat la Școala Superioară de Televiziune „Ostankino”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net