Vai, tu îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai râvniți bărbați, atunci era un copil plăpând, dar frumușel foc

Să fie mit sau realitate, oare, faptul că bărbații sunt din ce în ce mai sexy pe măsură ce înaintează în vârstă? Dacă judecăm după felul în care arată Orlando Bloom, înclinăm spre varianta a doua! Katy Perry este o femeie norocoasă, căci partenerul ei, alături de care are și un copil, arată impecabil, în ciuda vârstei.

Orlando Bloom nu a arătat mereu așa! Dacă nu vă amintiți, el a jucat și în Troia, acolo unde ilustra mai degrabă un băiețaș slăbuț și cuminte, acum transformându-se într-un veritabil Adonis, care face mari eforturi pentru a-și menține look-ul! Bărbatul iubit de Katy Perry se află în Australia, alături de Pete Davidson, unde filmează noua producție în care vor apărea împreună, „Wizards!”, relatează Adevărul.

Nu rata nici: Orlando Bloom, epuizat, transpirat și la bustul gol! Actorul și-a înnebunit fanele

Dacă nu știați, distanța a cam fost motiv de scandal între comediantul Pete și Kim Kardashian, așa că au decis să își spună „adio!”, poveste despre care puteți citi mai multe AICI. Orlando Bloom, însă, nu are timp să își consoleze colegul de filmări, căci ori de câte ori are o mică pauză, merge direct la sala de forță, pentru a-și antrena corpul super musculos.

Orlando Bloom, mai sexy ca niciodată pentru filmul „Wizards!”

A ajuns să aibă brațe mari, pătrățele, celebra „v-line” și să nu uităm mușchii din zona picioarelor! Purtând o ținută sport, că doar pleca de la sala de fitness, unde petrece din ce în ce mai mult timp, Orlando Bloom și-a etalat trupul sculptat la sală, însă nu a uitat nici de hidratare, dacă judecăm după sticla de apă pe care o ținea în mână.

Citește șiOrlando Bloom a comis-o! Ce a făcut actorul de 44 de ani, dependent de adrenalină, a scos-o din pepeni pe Katy Perry!

Britanicul este dislexic, iar mama lui este cea care l-a încurajat să ia lecții de artă și actorie și după mai multe studii a ajuns să primească și primele roluri, debutul său fiind în anul 1997, în pelicula „Wilde”. Apoi, în 1999, imediat după ce și-a terminat școala, a ajuns să îl înfățișeze pe Legolas, în „Stăpânul Inelelor”, lucru care l-a propulsat direct în topul „25 cele mai sexy vedete care au sub 25 de ani”.

Apoi, a ajuns să joace în Pirații din Caraibe, alături de Keira Knightley și Johnny Depp, Troia, Elizabethown, Hobbitul, Cei trei muschetari, Killer Joe și multe alte filme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net