Orlando Bloom este tăticul perfect! Ce surpriză îi pregătește eroul din Pirații din Caraibe” fiicei lui Daisy Dove?


    Orlando Bloom, 44 de ani, este cel mai responsabil tătic de la haollywoodfoto: Instagram
Orlando Bloom, 44 de ani, este cel mai responsabil tătic de la haollywoodfoto: Instagram

Orlando Bloom, 44 de ani, este candidatul perfect pentru titlul de tăticul perfect de la Hollywood. După ce logodnica lui Katy Perry a născut la 26 august 2020, Bloom este în al nouălea cer. Micuța Daisy Dove este cel mai frumos lucru din viața lui a spus Bloom, care s-a apucat serios de trebă și vrea să îi pregătească o surpriză.

Orlando Bloom, de 44 de ani, nu fuge de muncă, ba mai mult decât atât este unul dintre cei mai îndemânatici actori de la Hollywood. Și când ai 40 de milioane $ în conturi, iar iubita de 36 de ani are o avere de 330 de milioane $, este floare la ureche să angajezi pe cineva să îți zugrăvească și să îți amenajeze casa. Însă Bloom vrea cu tot dinadinsul să îi amenajeze singur camera fetiței lui. El s-a filmat în timp ce zugrăvea de unul singur dormitorul fetiței lui în vârstă de un an. Katy Perry a ales culoarea galbenă și a vrut ca Bloom să picteze flori pe pereți și starul s-a pus pe treabă. Ei au preferat să facă singuri aceste modificări pentru că nu vor să apeleze la muncitori în contextul în care numărul infectărilor cu noul coronavirus din această perioadă este în continuă creștere în SUA.

Citește și:

Orlando Bloom și-a găsit cel mai pufos și scumpic “antrenor de fitness” din lume

Orlando Bloom se plânge că nu face prea mult sex cu Katy Perry. Care este motivul

Orlando Bloom, fericit alături de Katy Perry

Katy şi Orlando au devenit iubiţi în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediţie a Globurilor de Aur, însă s-au despărţit în 2017 În aprilie 2018 și-au dat seama că se iubesc și s-au împăcat. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băieţel de 10 ani. Orlando Bloom are o avere de 40 de milioane de dolari, iar Katy Perry are în conturi 330 de milioane $. Katy Perry este în juriul emisiunii ”American Idol” și primește un salariu de 25 de milioane $. 

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png