Și-au înșelat partenerii într-un mod rușinos. Cum au fost prinse în „flagrant”!

Deși nimeni nu s-ar fi gândit că o vedetă ar putea înșela, asta datorită faptului că multe dintre acestea afișează o imagine de cuplu perfectă, se pare că și ele au mai greșit în relații. Iată care sunt acestea!

Jay-Z

Deși nu pare că Jay-Z și Beyonce ar fi avut vreodată probleme în relație, rapper-ul a recunoscut în cadrul unui interviu că și-a înșelat soția, pe Beyonce, iar salvarea a fost terapia de cuplu, care i-a făcut să se înțeleagă din ce în ce mai bine.

,,Trebuie să supravieţuieşti. Aşa că treci pe modul de supravieţuire, iar apoi ce se întâmplă? Renunţi la toate emoţiile. Chiar şi cu femeile te vei opri din a mai simţi ceva, ca să poţi realiza din nou că eşti conectat.... În cazul meu totul a fost profund. De acolo au început să se întâmple toate, de acolo şi infidelitatea", a spus  Jay-Z în cadrul interviului cu jurnalistul Dean Baquet.

Citește și: Abia acum s-a destăinuit! De ce l-a iertat Beyonce pe Jay-Z, după ce a înșelat-o? „Nimeni nu-i perfect”

Jude Law

Bona copiilor lui Jude Law, Daisy Wright, a vândut povestea aventurii cu actorul unui ziar britanic. Astfel, toată lumea a aflat cum Sienna Miller a fost înșelată de către partenerul său de viață.

Jude Law nu a încercat să nege, a recunoscut public că a greșit, iar în relația lui cu Sienna a urmat o avalanșă de împăcări și despărțiri.

Vezi și: Mădălina Bellariu, «ispita» lui Jude Law, noi dezvăluiri despre industria filmului românesc

Kristen Stewart

Actrița Kristen Stewart a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu regizorul Rupert Sanders. Aceasta a declarat că nu știe de ce a recurs la un astfel de gest, și i-a cerut scuze public iubitului său, Robert Pattinson.

Iată și: Actriţa Kristen Stewart s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net