Vedete care au murit din cauza drogurilor. Obiceiurile nocive le-au pus capăt zilelor

Multe celebrități au murit în urma unei supradoze de droguri. Adesea, medicamentele care au produs decesul au fost opioide precum heroina sau analgezice pe bază de rețetă, cum ar fi oxicodona. În multe cazuri, aceste decese tragice ar fi putut fi prevenite dacă celebritatea în cauză ar fi fost conștientă de riscurile implicate și ar fi luat măsurile de precauție corespunzătoare.

droguri jpg

Iată care sunt vedetele care au murit din cauza drogurilor. Obiceiurile nocive le-au pus capăt zilelor.

Michael Jackson și istoricul amplu de abuz de droguri

Una dintre cele mai cunoscute vedete care a murit din cauza drogurilor este Michaela Jackson. Starul pop Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de propofol în 2009, la vârsta de 50 de ani. Moartea sa a venit ca urmare a unui stop cardiac provocat de medicamentele din organismul său. Jackson avea un istoric amplu de abuz de droguri. La începutul carierei sale, el fusese tratat pentru dependență la o unitate medicală din California. Moartea lui Jackson a fost rezultatul unei combinații de analgezice și benzodiazepine.

Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspirației propriilor vărsături

Muzicianul Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspirației propriilor vărsături după ce a consumat barbiturice la vârsta de 27 de ani, la Londra, pe 18 septembrie 1970. Potrivit “Rock and Roll Hall of Fame”, Jimi Hendrix a fost unul dintre cei mai importanți chitariști ai anilor 1960, și, în general, este considerat a fi unul dintre cei mai mari instrumentiști din istoria muzicii rock.

Janis Joplin, supradoză de heroină combinată cu alcool

Janis Joplin, una dintre cele mai mari și mai talentate compozitoare-cântărețe a anilor 1960, a suferit de-a lungul vieții de probleme legate de abuzul de substanțe. Pe 4 octombrie 1970, legendarul star rock Janis Joplin a fost găsită moartă în camera ei de hotel de la Hollywood, din cauza unei aparente supradoze de heroină combinată cu alcool.

Amy Winehouse a fost mult timp asociată cu abuzul de substanțe

În timp ce Winehouse a fost mult timp asociată cu abuzul de substanțe, amploarea dependenței ei nu a fost făcută publică până în 2012. Acela a fost anul în care medicul legist care i-a efectuat autopsia a dezvăluit că vedeta a murit de otrăvire cu alcool.

Investigațiile ulterioare au arătat că raportul ei toxicologic a fost, de asemenea, testat pozitiv pentru o serie de medicamente eliberate pe bază de rețetă, inclusiv antidepresivele diazepam și amitriptilina. De asemenea, se crede că ea a abuzat de heroină încă de când era adolescentă. Perioadele frecvente în dezintoxicare, precum și sprijinul soțului ei, nu au putut întrerupe ciclul dependenței pentru Winehouse, care a murit tragic la vârsta de 27 de ani.

Heath Ledger și-a pierdut viața în urma unei supradoze accidentale

Actorul Heath Ledger a murit în urma unei supradoze accidentale în 2008, la vârsta de 28 de ani. I s-au prescris o varietate de medicamente, inclusiv analgezice opioide, pentru a-și trata insomnia cronică. Ledger fusese avertizat de medicul său că amestecarea medicamentelor ar putea fi periculoasă și că, în consecință, ar putea muri. În mod tragic, predicția sa s-a adeverit când o doză letală de oxicodonă și hidrocodonă (două dintre prescripțiile din sistemul său) i-a cauzat moartea.

Whitney Houston și combinația letată care i-a adus finalul

Și Diva pop Whitney Houston a murit, în 2012, din cauza drogurilor, la vârsta de 48 de ani. Moartea lui Houston a fost rezultatul consumului de droguri și alcool. Mai precis, ea și-a pierdut viața din cauza unei combinații letale: cocaină, marijuana și medicamente eliberate pe bază de rețetă. Houston s-a luptat cu abuzul de substanțe de ani de zile, iar în lunile care au precedat moartea ei, a intrat și a ieșit din centrele de reabilitare a drogurilor. Cauza morții ei a fost o combinație de boli de inimă, acumulare de lichid în plămâni și înec din cauza nivelului ridicat de apă din plămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net