Vedetele internaționale lovite de COVID-19. Ce actor celebru a crezut că moare în 2021?

image

Deși peste 90% dintre vedetele internaționale și-au făcut vaccinurile anti-COVID-19, nu au scăpat de virusul blestemat care a băgat în sperieți întreaga planetă. În 2020, Tom Hanks și soția lui au relatat pe larg coșmarul infectării cu noul coronavirus, iar în 2021 pandemia a fost cât pe ce să îl răpună pe unul dintre cei mai amuzanți actori de la Hollywood.

Hugh Jackman - foto Gettyimages
Hugh Jackman - foto Gettyimages

Hugh Jackman

Hugh Jackman, 53 de ani, a anunțat la final de an că are COVID-19. Actorul care l-a interpretat pe Omul-Lup și-a anunțat fanii că a a fost testat pozitiv pentru COVID-19, chiar înainte de un spectacol de teatru. El se vede nevoit să întrerupă seria de spectacole  de teatru ”The Music Man” începută la 20 decembrie la Winter Garden Theatre de pe Broadway. Anunțul lui a venit la scurt timp după ce colega lui din spectacol, actrița Sutton Foster, 46 de ani, a fost diagnosticată pozitiv pentru COVID-19 vineri, 24 decembrie înainte de a urca pe scenă pentru spectacolul din Ajunul Crăciunului

Brian Msay - foto Gettyimages
Brian Msay - foto Gettyimages

Brian May

Chitaristul de la Queen, Brian May, 74 de ani, a fost diagnosticat cu COVID-19 la finele lui 2021. Artistul a povestit că a organizat o petrecere la începutul lunii decembrie la care au participat 18 invitați. Toți au prezentat la sosire teste negative pentru COVID-19. La nici măcar o săptămână de la petrecere, soția lui May, Anita a prezentat simptome de COV(ID-19 și testele lui și ale soției au ieșit negative. Opt dintre cei 18 invitați au avut și el teste pozitive pentru COVID-19. May este indignat că nu știe dacă suferă de variantele SARS-CoV-2 Omicron sau de Delta, pentru că probele biologice trimise la laboratoarele de analiză nu au fost supuse secvențierii genetice.ryan Adams

Bryan Adams - foto Gettyimages
Bryan Adams - foto Gettyimages

Bryan Adams

Bryan Adams, 62 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară în mai puțin de o lună. Cântărețul canadian a stat în carantină timp de 14 zile după ce a fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19 la 30 octombrie. În noiembrie, a pățit-o din nou. Cântărețul canadian a avut parte de o primire mai puțin călduroasă la aterizarea pe aeroportul Malpensa din Milano. El a fost testat pentru COVID-19 și testul a fost pozitiv. A fost chemată de urgență joi o ambulanță, Adams a fost obligat să poarte tot timpul mască și a ajuns la spital. Bryan Adams venise în Italia pentru a participa la lansarea calendarului Pirelli la care contribuise și el în calitate de fotograf.

Jon Bon Jovi - foto Gettyimages
Jon Bon Jovi - foto Gettyimages

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, 59 de ani a fost nevoit să îşi anuleze apariţia şi recitalul din octombrie, din Miami. Un reprezentant al lui a declarat că a fost testat pozitiv şi a subliniat că: „Jon este complet vaccinat şi se simte bine”. Un alt reprezentant al lui Adams a confirmat că testul artistului a ieşit pozitiv şi că el este complet vaccinat şi nu prezintă simptome. Nu e prima dată când trupa Bon Jovi este afectată de Covid-19. Claviaturistul Dave Bryan a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul pandemiei.

Chris Rock - foto Gettyimages
Chris Rock - foto Gettyimages

Chris Rock

Chris Rock, 56 de ani, a șocat întreaga planetă după ce a anunțat în septembrie că a văzut moartea cu ochii după ce a fost infectat cu COVID-19. Îndrăgitul comediant a povestit cum se sufoca, cum amețea, cum cădea din picioare și simțea că inima e cât pe ce să îi explodeze din piept și cum a îndurat dureri de cap înfiorătoare în timpul celor aproape 30 de zile când a fost bolnav de COVID-19. El s-a vaccinat cu vaccinul Janssen de la Johnson&Johnson, dar acesta nu l-a împiedicat să dezvolte o formă severă de boală. El le-a recomandat tuturor să se vaccineze și să se ferească pe cât posibil de contaminare.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net