Vera Wang, în costum de baie la 74 de ani! Arată incredibil

Vera Wang (74 de ani) pare că nu mai îmbătrânește! Celebra creatoare de modă de origine chineză, născută la New York, are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să și-o etaleze. Recent, Vera s-a pozat la piscină, într-un costum de baie întreg, de culoare albă. „O vară fericită vă doresc!”, a scris bruneta, în dreptul imaginilor publicate pe pagina sa oficială de Instagram.

Vera Wang, îmbrăcată într-un costum de baie alb
Vera Wang s-a pozat în costum de baie (Foto: Instagram)

Vera Wang se menține cu fast-food și votcă

Vera Wang, care se laudă cu o avere de 270 de milioane de dolari, a spus în trecut că nu urmează nici o dietă anume pentru a se menține în formă și că totul se datorează genelor sale bune. Mai mult, ea susține că mănâncă în general fast-food și gogoși. De asemenea, îi place să bea ocazional votcă.

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fiică. Aveam nevoie de un cocktail! La început a fost o chestie de vară, lângă piscină, apoi a devenit o chestie uzuală. Apoi, la jumătatea anilor 40 de ani, era vremea Sex and the City și toată lumea bea Cosmopolitans și Apple Martinis. Nu știam nimic despre cartofi decât că îmi plăceau cartofii prăjiți. Acum știu mai multe. Am adus acasă, în bucătăria mea, 14 tipuri vodcă diferite și ne-am petrecut ziua degustând. Părea că suntem într-un frumos laborator de științe. Până la urmă, numărul 9 mi s-a părut uimitor, a povestit designerul entru Forbes.  

Designerul a dezvăluit în trecut că are în casă două frigidere. Unul cu mâncare sănătoasă, iar altul cu mâncare nesănătoasă.

„Îmi plac toate bucătăriile: indiană, mexicană, franceză, italiană. Iubesc mâncarea japoneza, dar și hot-dog-urile și hamburgerii. O să am propria vodcă cu un Big Mac și patru bucăți de Chicken McNuggets. Mă pricep la combinațiile astea”, a mai spus Wang.

Vera are doi copii, Cecillia (34 de ani) și Josephine (31 de ani), din mariajul cu Arthur P. Becker, de care a divorțat în 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net