Femeia care arată la bătrânețe „ca la 25 de ani”. De ce sunt îngrijorați fanii ei

Ultima actualizare:

Vera Wang, în vârstă de 73 de ani are un trup de invidiat. Fosta patinatoare și actuala creatoare de modă de mare succes are în continuare o formă fizică remarcabilă. Tocmai de aceea, fanii i-au spus că arată ca o femeie de 25 de ani. Totuși, admiratorii ei sunt îngrijorați în ultima perioadă de aparițiile ei. Motivul este unul surprinzător.

Vera Wang arată incredibil la 73 de ani. Foto: colaj/Instagram Vera Wang
Vera Wang arată incredibil la 73 de ani. Foto: colaj/Instagram Vera Wang

Născută în 1949, Vera Wang este o fostă patinatoare americană, care ulterior s-a îndreptat către lumea modei. La vârsta onorabila vârstă de 73 de ani, aceasta are o siluetă impecabilă. Acest lucru e dovedit la aproape fiecare apariție. 

Vezi și: Demi Moore, răvășitoare în costum de baie la 59 de ani!

Totuși, există și fani ai vedete care și-au exprimat îngrijorarea în privința greutății fostei patinatoare. Mai mult, aceștia au lăsat și câteva comentarii răutăcioase pe contul ei de Instagram.

Citește și: Sexy și la 50+! Vedetele de peste Ocean și-au etalat siluetele la plajă

Vera Wang se menține impecabil la 73 de ani. De ce sunt îngrijorați fanii ei

Admiratorii ei de pe rețelele de socializare au remarcat că actuala creatoare de modă continuă să slăbească în ultima perioadă.

„Te rog, mănâncă ceva!”, „Vă rog, să-i dea cineva un sendviș”, „Când a devenit frumos să arăți ca un copil de 7 ani?”, „Pari anorexică”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul de Instagram al lui Vera Wang, conform Digisport.

Vezi și: Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei! Vedeta a împlinit 50 de ani

Vera Wang, atentă la dietă, dar nu mereu

Evident, nu e ușor să te păstrezi într-o formă fizică de invidiat la o vârstă așa de înaintată. Pentru a-și păstra silueta impecabilă, Vera Wang este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Fosta patinatoare a eliminat complet din viața ei sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr. Mai mult, ea are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui, conform sursei citate. Cu toate acestea, vedeta are și momente când nu-și înfrânează deloc poftele.

Vezi și: Dieta Reginei Elisabeta, dezvăluită de un fost bucătar al Casei Regale. Ce nu lipsea din alimentația ei

„Am început să beau votcă după ce s-a născut cea de-a doua mea fiică. Mai întâi, a fost o chestie de o vară, la piscină în Hamptons. După aceea, aveam nevoie la masă de câte un Bloody Mary. Ulterior, pe la 40 de ani, Sex and the city făcea furori și toată lumea obișnuia să bea Cospolitan sau Martini cu mere.

Beau votcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Beau votca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri", a declarat Vera Wang, pentru Forbes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net