Veste tristă pentru Sharon Stone! A fost diagnosticată cu o tumoare: «Realizezi cât de aproape e moartea»

Ultima actualizare:

Sharon Stone, 64 de ani, a făcut recent o dezvăluire teribilă! Legendara actriță a povestit chinul prin care a trecut, după ce medicii au diagnosticat-o greșit și i-au prescris un tratament invaziv și dureros. Sharon Stone s-a adresat unui alt medic, care i-a confirmat actriței că suferă de o tumoare ce trebuie extirpată urgent. 

sharon stone profimedia 0694871797 jpg

Actrița Sharon Stone trece prin momente foarte dificile din cauza unor probleme de sănătate complexe. Artista a împărtășit pe InstaStory că a fost diagnosticată cu o afecțiune greșită, pentru care i s-a prescris tratament epidural dublu, pentru a-i calma durerile. Starea actriței a continuat să se înrăutățească, iar durerile deveniseră insuportabile, așa că Sharon Stone s-a adresat unui alt medic. După ce a cerut o a doua opinie, aceasta a aflat că de fapt are o  „tumoare cu fibrom mare” care trebuie extirpată imediat. 

Reflectând asupra experiența sale, Stone și-a încurajat fanii să ceară întotdeauna și o doua opinie medicală, dacă simt că ceva este în neregulă. 

Doamnelor în special: nu vă lăsați amăgite. Apelați la o adoua opinie! Vă poate salva viața. Mă voi odihni 4-6 săptămâni pentru recuperare completă. Mulțumesc pentru îngrijorarea voastră. Totul este bine.", a transmis Sharon Stone fanilor. 

Nu este prima dată când Sharon Stone se confruntat cu excizia unei tumori. Anul trecut, ea a dezvăluit în biografia sa, The Beauty of Living Twice că, în 2001, medicii au trebuit să îndepărteze tumorile benigne din corpul ei, care erau erau «gigantice», mai mari decât sânul ei.

În urma procedurii, ea a relatat cum un chirurg plastician i-a făcut implanturi mamare mai mari decât și-ar fi dorit, fără consimțământul ei, în timpul unei intervenții chirurgicale de reconstrucție a sânilor.

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii

În autobiografia ei, care a fost lansată în martie anul trecut, Stone a scris și despre accidentul vascular cerebral și hemoragia cerebrală prin care a trecut în 2001, la vârsta de 43 de ani. Vorbind despre acea perioadă în care sănătatea ei a fost la pământ, Stone a mărturisit că stătea întinsă pe un pat de spital când un doctor i-a spus că este aproape de moarte.

„Camera era atât de tăcută”, i-a spus ea lui Geist, în vârstă de 47 de ani, atunci. „Când camera este atât de tăcută și nu încearcă nimeni nu se mai strădușește să te aline, atunci realizezi cât de aproape este moartea și cât de grav este totul.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net