Victoria Beckham, îngrijorată din cauza diferenței de vârstă dintre fiul ei cel mic și noua sa iubită. Câți ani îi despart pe cei doi

Victoria Beckham ar fi îngrijorată din cauza diferenței de vârstă dintre Cruz, fiul ei cel mic și noua sa iubită, Jackie Apostel. Deși o place pe partenera tânărului, aceasta nu poate să rămână indiferentă în privința celor 10 ani care îi despart pe cei doi.

Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham

„Victoria ar minți dacă ar spune că diferența de 10 ani nu este îngrijorătoare”

Cruz, fiul cel mic al Victoriei și al lui David Beckham are 19 ani, în timp ce iubita lui este cu 10 ani mai în vârstă, având 29 de ani. Acest lucru o îngrijorează pe mama adolescentului, chiar dacă este încântată de partenera acestuia.

Jackie Apostel este cântăreață, producător și compozitor muzical și l-a cunoscut de curând pe fiul Victoriei Beckham.

„Chiar dacă Victoria este mulțumită să-l vadă pe Cruz fericit în această relație, este îngrijorată de diferența de vârstă și nu știu dacă fiul său cel mic este pregătit pentru a fi dedicat. Ea o place foarte mult pe Jackie, care pare că se înțelege foarte bine cu întreaga familie, dar Victoria ar minți dacă ar spune că diferența de 10 ani nu este îngrijorătoare. 

Cruz este încă un puști, iar Jackie e femeie matură, care e în altă etapă a vieții sale. Sunt unele lucruri pentru care Cruz nu e pregătit”, ar fi mărturisit o sursă apropiată a Victoriei Beckham, pentru Mirror.

„„Victoria nu pare prea fericită”

Brooklyn Beckham (25 de ani) a organizat recent evenimentul de lansare a firmei sale de sos iute, iar membrii familiei au ținut să îi fie alături. David, Victoria, Cruz și Harper Beckham au fost la eveniment, dar și Nicola Peltz, soția acestuia. Ținuta actriței a stârnit un mare val de controverse în mediul online.

”Câtă lipsă de respect”, ”Victoria nu pare prea fericită, nici eu nu aș fi dacă nora mea ar apărea fără pantaloni. De prost gust”, ”De ce e pe jumătate dezbrăcată în fața socrului ei?”, ”Ce Dumnezeu ai pe tine?”, ”A uitat să ia pantalonii”, ”Unde-ți sunt hainele?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Nicolei Peltz.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au unit oficial destinele în anul 2022, iar de-a lungul timpului s-a speculat că Victoria Beckham nu a fost de acord cu relația acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
banner raluca podea png
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
 Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, traversează o perioadă nu tocmai ușoară
anca turcasiu fb jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net