VIDEO VIRAL. Ce a făcut un agent de securitate la un concert al cântăreței Taylor Swift

Ultima actualizare:

Un tânăr a devenit extrem de cunoscut pe internet cu un filmuleț pe care l-a realizat în timpul unui concert al cântăreței Taylor Swift. Videoclipul a făcut peste 6 milioane de vizualizări în câteva zile. Tânărul american și-a luat din timp slujba de agent de pază ca să o poată vedea pe cântăreață în direct, pe scenă, scrie Insider.

image

Davis Perrigo, un agent de securitate la un concert Taylor Swift, a devenit extrem de cunoscut datorită pasiunii cu care a cântat melodiile lui Swift în timpul concertului ei. 

Ca să ajungă la Taylor Swift, contabilul s-a angajat agent de securitate

Perrigo a declarat pentru News Channel 5 Nashville că și-a luat postul doar pentru a o vedea pe Swift cântând.

Davis Perrigo a dovedit că este cel mai mare fan al vedetei Taylor Swift, scrie Insider. Pentru că nu a putut obține bilete pentru a o vedea pe artistă în direct, Perrigo, contabil de meserie, a devenit creativ și și-a luat o slujbă ca agent de securitate la Stadionul Nissan din Nashville.

Ulterior, el a declarat pentru News Channel 5 Nashville că și-a luat postul doar pentru a o urmări pe Swift cântând.

De loc din Nashville, Davis Perrigo a devenit viral pentru că a cântat „I Knew You Were Trouble” împreună cu Taylor Swift în timpul turneului Eras al vedetei. El în public, vedeta pe scenă.

Videoclipul cu Perrigo a făcut 6 milioane de vizualizări

Videoclipul lui Perrigo a fost postat pe TikTok și a adunat în câteva zile peste 6 milioane de vizualizări.

I-am arătat cuiva la serviciu, „Hei, acest videoclip a făcut 10.000 de vizionări”, iar peste noapte, erau deja peste un milion. Am spus „OMG, asta e scăpat de sub control”, a spus Perrigo.

Mulți tineri din public l-au surprins pe Perrigo în timp ce cânta înflăcărat în timpul concertului. Ulterior, după ce a devenit cunoscut, s-a trezit cu mai multe cereri în căsătorie. Dar el a declarat la News Channel 5 Nashville că este un bărbat căsătorit fericit.

„Soția mea glumește și spune că nu s-ar despărți niciodată de cineva care cântă cu atâta pasiune melodiile lui Taylor Swift”, a glumit Perrigo pentru presa.

Membrii publicului Eras Tour au iubit energia pe care Perrigo a adus-o la spectacole.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png