Zendaya, răvășitoare la Săptămâna Modei de la Paris. Toți au amuțit când au văzut-o

Ultima actualizare:

Zendaya (27 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, luni seară. Actrița americană a venit îmbrăcată într-o rochie lungă și albă, cu detalii aurii, de la Louis Vuitton – ea fiind ambasadoare a acestui brand. Ținuta superbă, care i-a scos în evidență silueta de model și bronzul perfect, a avut un decolteu adânc și o crăpătură îndrăzneață în zona coapsei.

Zendaya, într-o rochie albă Louis Vuitton, la Săptămâna Modei de la Paris
Zendaya a purtat o rochie Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Starul din serialul „Euphoria”, care deține o avere de 22 de milioane de dolari, a ales drept accesorii câteva bijuterii din aur și o pereche de pantofi albi, iar machiajul a fost unul natural.

Zendaya este într-o relație cu actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut pentru rolul supereroului Omul Păianjen. Aceștia s-au întâlnit pe platourile de filmare în anul 2016 și au anunțat că se iubesc abia în 2021. Deși relația este una cât se poate de serioasă, tinerii actori nu au încă planuri de nuntă.

Cum se menține în formă Zendaya 

Deși are corp de model, Zendaya nu urmează o dietă prea strictă din punct de vedere caloric. Vedeta, care este vegetariană, susține că dimineața uită să mănânce, dar atunci când o trage cineva de mânecă să o facă, preferă la micul dejun clătitele cu ciocolată. La prânz, Zendaya mănâncă supe instant cu noodles. La cină, Zendaya mănâncă salate și, aproape mereu, înghețată. În general, se ține departe de mâncările de tip fast-food, dar asta nu înseamnă că nu se atinge de ele. Uneori, îi place să mănânce cartofi prăjiți și hamburgeri vegetarieni la restaurantele fast-food.

Zendaya a crescut făcând sport și este încă foarte activă, chiar dacă are un program destul de încărcat. Îi place să alerge zilnic, să danseze și atunci când are timp, se duce și la sală de câteva ori pe săptămână. Cel mai mult, Zendaya spune că adoră să facă drumeții alături de asistentul ei Darnell și de câinele ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net