Zmeura de Aur: Tom Hanks, printre marii „câştigători” ai serii. Iată care a fost cel mai prost film al anului

Ultima actualizare:

S-au dat premiile pe care niciun actor nu vrea să le câștige! Mai exact, Zmeura de Aur. Cea de-a 43-a ediție a premiilor Razzie a avut loc pe 11 martie și a avut în vizor nume mari. Tom Hanks este unul dintre marii „câștigători ai serii”.

Tom Hanks a primit două premii la Zmeura de Aur (Foto: Getty Images)
Tom Hanks a primit două premii la Zmeura de Aur (Foto: Getty Images)

Zmeura de Aur: Tom Hanks și Jared Leto, numiți cei mai proști actori

Organizatorii descriu aceste premii satirice ca fiind „vărul urât al Oscarurilor”, căci adună cele mai proaste filme ale anului. Tom Hanks a fost premiat pentru cea mai neinspirată interpretare a anului, pentru rolul secundar pe care l-a jucat în filmul biografic „Elvis”, acolo unde l-a interpretat pe managerul lui Elvis Presley, conform Reuters.

Mai mult, Tom Hanks a bifat și premiul pentru Cel mai prost cuplu, acordat lui și „feţei lui încărcate cu latex (şi accentului său ridicol)", tot pentru „Elvis”.

Cel mai prost actor în rol principal a fost numit Jared Leto, pentru interpretarea sa în pelicula  „Morbius", iar Cel mai prost film al anului a fost desemnat „Blonde”, filmul biografic despre Marilyn Monroe. 

De asemenea, anul acesta, organizatorii Zmeura de Aur și-au acordat și lor un premiu, după ce au nominalizat o actriță copil. Au anulat luna trecută nominalizarea lui Ryan Kiera Armstrong, pentru rolul din pelicula „Firestarter”, în care a jucat pe când avea doar 12 ani.

Premiul Zmeura de Aur pentru Cel mai prost scenariu i-a revenit lui Andrew Dominik,  pentru  „Blonde”, iar Cel mai prost regizor a fost numit Machine Gun Kelly pentru „Good Mourning”.

Golden Raspberry Awards, numele oficial al premiilor Zmeura de Aur, denumite şi Razzies, este o gală cu o istorie aparte. Premiile Zmeura de Aur au fost inventate în 1981, în Los Angeles, de foști studenți la Film și alți profesioniști din industrie. Nefericiții câștigători ai acestei gale sunt anunțați, în general, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net